Τα νέα των μελών μας

Demand: Τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής στο επίκεντρο του The Hotel Design Workshop

 

undefined

Η ταχύτατη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης σε κορυφαίο city break προορισμό, αλλά και της Χαλκιδικής σε έναν από τους δυναμικότερα ανερχόμενους προορισμούς παραλίας, απαιτεί πλέον την αναβάθμιση των ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής.

Το “The Hotel Design Workshop” από την ομάδα του 100% Hotel Show, έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 16 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hotel Nikopolis Thessaloniki, δίνοντας την ευκαιρία στους ξενοδόχους της Βορείου Ελλάδας να παρακολουθήσουν ένα υψηλής τεχνογνωσίας σεμινάριο που θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς.

Το Workshop έχει ως άξονα τη σωστή και αποτελεσματική προδιαγραφή ενός ξενοδοχειακού προϊόντος από την κατασκευή μέχρι και την πώληση, ενώ έμφαση θα δοθεί στη δημιουργία πρωτότυπων ξενοδοχειακών concepts που θα κάνουν τα νέα καταλύματα να ξεχωρίσουν στην τουριστική αγορά.

Οι ενότητες του Workshop συμπεριλαμβάνουν την ανάλυση:

  •          Της προδιαγραφής του Ξενοδοχειακού Concept
  •          Της μελέτης του Design του Ξενοδοχείου
  •          Του σχεδιασμού της Γαστρονομικής Εμπειρίας
  •          Της σημασίας του concept στις πωλήσεις

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour του 100% Hotel Show. Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα. Μπορείτε να λάβετε το εισιτήριό σας εδώ.

ΠΟΤΕ 

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 

 ΠΟΥ

Hotel Nikopolis Thessaloniki

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

10:00 – 18:00 

undefined

Το 100% Hotel Workshops Tour θα ανακοινώσει σύντομα τις ημερομηνίες για τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τα Χανιά και τη Μύκονο, ενώ αναμένεται να προστεθούν και κάποιοι προορισμοί – έκπληξη. 

Όλα τα workshops είναι εντελώς δωρεάν! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο