Τα νέα των μελών μας

Demand: “Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν!” Δες το νέο Τηλεοπτικό Spot του 100% Hotel Show

undefined

 

“Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν” στο νέο τηλεοπτικό Spot του 100% Hotel Show, που προσκαλεί Ξενοδόχους και Villa Owners να ζήσουν αυτήν την αλλαγή στο MEC Παιανίας στις 15-18 Νοεμβρίου.

Το νέο Τηλεοπτικό Spot του 100% Hotel Show προσκαλεί Ξενοδόχους και Villa Owners, με έναν πρωτότυπο τρόπο που υπογραμμίζει τον μοντέρνο και ανατρεπτικό χαρακτήρα της Έκθεσης. Βάζοντας στο επίκεντρο του spot πέντε εκκεντρικούς ξενοδοχειακούς χαρακτήρες και το μήνυμα «Τα Ξενοδοχεία Αλλάζουν», το 100% Hotel Show επικοινωνεί με fun τρόπο το μήνυμα της Αλλαγής, και υπόσχεται να παρουσιάσει πραγματικές λύσεις για τον Ξενοδόχο, που θα αλλάξουν τα δεδομένα της αγοράς.

Με σκηνικό τον ίδιο τον χώρο της διοργάνωσης της έκθεσης, το MEC Παιανίας, οι πρωταγωνιστές του spot, μια Hotel Manager, ένας Groom, ένας σερβιτόρος, μια receptionist και η εντυπωσιακή σκηνή της Housekeeper, καλούν τους Ξενοδόχους να σκεφτούν out of the box και να βρουν στην έκθεση τις κορυφαίες προτάσεις για όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου!

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με Ξενοδοχειακές Λύσεις, και 8 μεγάλα Workshops που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της Ξενοδοχειακής αγοράς! 

Δείτε το Τηλεοπτικό Spot

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο