Τα νέα των μελών μας

Demand: Τα WebHotelier Master Classes, για πρώτη φορά στο Workshop Stage του 100% Hotel Show

 

undefined

Το 100% Hotel Show φιλοξενεί δύο δυναμικά Workshops του κορυφαίου booking engine, προσφέροντας λύσεις και τεχνογνωσία σε Ξενοδόχους και Villa Owners.

Τα Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν αναμφισβήτητα έναν από τους δυναμικότερους εκπαιδευτικούς θεσμούς για τους Έλληνες ξενοδόχους, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι τα παρακολουθούν κάθε χρονιά. 

Με την ευκαιρία της τρίτης συμμετοχής της WebHotelier στην έκθεση, και κατατάσσοντας τα προηγούμενα Workshops που είχε παρουσιάσει η εταιρεία ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα της διοργάνωσης, το 100% Hotel Show επεκτείνει την συνεργασία με το επιτυχημένο Booking Engine, φιλοξενώντας δύο ξεχωριστά Workshops, τα οποία προσεγγίζουν τόσο Ξενοδόχους όσο και Villa Owners: 

WORKSHOP 1 

undefined

Καθώς η ξενοδοχειακή αγορά εξελίσσεται διαρκώς, η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των Booking Engines, θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις και θα ενημερώσει για όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης της σελίδας ενός ξενοδοχείου με Meta Search κανάλια αλλά και άλλες πηγές διανομής, σε συνεργασία με τους Experts της Google.

  • Πότε: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
  • ΠούΚεντρικό Workshop Stage – 100% Hotel Show
  • Ώρα: 10:30 -12:00

– Πάρε το εισιτήριό σου εδώ –

WORKSHOP 2 

undefined

Μέσω μιας ειδικής παρουσίασης, η WebHotelier θα παρουσιάσει τους τρόπους διαχείρισης όλων των πωλήσεων μιας Βίλας από ένα μόνο σύστημα, μειώνοντας τον κόπο και αυξάνοντας την απόδοση. Σημαντική βαρύτητα θα δοθεί και στην ενημέρωση τιμών και διαθεσιμότητας μέσα από το νέο σύστημα διανομής για Βίλες της WebHotelier, σε website, OTAs, rental websites κ.ο.κ.

  • Πότε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
  • ΠούΚεντρικό Workshop Stage – 100% Hotel Show
  • Ώρα: 10:30 -12:00

– Πάρε το εισιτήριό σου εδώ – 

Μετά το κάθε Workshop, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της WebHotelier στο χώρο της έκθεσης, για περαιτέρω ενημέρωση και απορίες. Για να δηλώσετε συμμετοχή και στα υπόλοιπα Workshops του 100% Hotel Show, μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το link.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο