Τα νέα των μελών μας

Demand: Τα προγραμματισμένα 100% Hotel Workshops σε Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα και Ζάκυνθο μετατίθενται σε νέες ημερομηνίες εντός του Μαΐου!

undefined

undefined

 

Τα προγραμματισμένα 100% Hotel Workshops σε Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα και Ζάκυνθο μετατίθενται σε νέες ημερομηνίες εντός του Μαΐου! 

Μετά τις σαφείς κρατικές οδηγίες και τα σχετικά μέτρα πρόληψης όσον αφορά την εξάπλωση του ιού COVID-19, τα προγραμματισμένα workshops σε Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα και Ζάκυνθο αναβάλλονται για τον Μάιο. 

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, και έπειτα από την απαγόρευση των εκδηλώσεων συνεδριακού χαρακτήρα ως μέτρο πρόληψης της εξάπλωσης του ιού COVID-19, οι υπόλοιπες στάσεις του 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition αναβάλλονται, και οι νέες ημερομηνίες είναι οι εξής: 

Το 100% Hotel Show αντιμετωπίζει υπεύθυνα τις περιστάσεις, ενώ, εκ μέρους όλης της ομάδας, εκφράζεται σαφής αισιοδοξία ότι θα επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο