Τα νέα των μελών μας

Demand: Τα νέα Hospitality Seminars του Media Hub στο 100% Hotel Show

undefined

 

Μετά τη μεγάλη δήλωση συμμετοχής στα Hotelier Workshops, το 100% Hotel Show συνεργάζεται με τα κορυφαία Τουριστικά Media και παρουσιάζει μια σειρά από Hospitality Seminars σε μια νέα αίθουσα στην έκθεση.

Μια νέα σειρά σεμιναρίων παρουσιάζει το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με τα δυναμικότερα Media της τουριστικής αγοράς, στην ειδική αίθουσα του 100% Hotel Media Hub. Το κάθε μέσο, αναλαμβάνει την ανάλυση ενός συγκεκριμένου θέματος, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές στους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες τουρισμού που θα παρευρεθούν στην Έκθεση. Το 100% Media Hub έρχεται να ενισχύσει τον επιμορφωτικό χαρακτήρα της έκθεσης και να δώσει και νέες πηγές ενημέρωσης εκτός από τα κεντρικά του Workshops. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν στην ειδική αίθουσα του 100% Media Hub:    

11:30 – 13:00: Ξενοδοχειακές Τακτικές για την Προσέγγιση Δυναμικών Θεματικών Τουριστικών Κοινών by Travel Daily News 

Δήλωσε Συμμετοχή:

13:30 – 15:00: Αρχές δημιουργίας Digital περιεχομένου και πώς μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της δημοτικότητας και των απευθείας πωλήσεων by GTP  

Δήλωσε Συμμετοχή:

15:30 – 17:00: Τα σημεία κλειδιά των B2B Συμβολαίων από τον δικηγόρο Νίκο Γρηγοριάδη  by Hotelier Academy  

Δήλωσε Συμμετοχή:

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας και οι συμμετέχοντες μπορούν να τα παρακολουθήσουν κατόπιν διαθεσιμότητας.   Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κάθε Media για περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω στοιχεία:  

  • Travel Daily News – Βίκυ Καρατζαβέλου -210 9374050 –  vicky@tma.travel
  • GTP Headlines – Αγγελική Τσίτσα – 210 3247511 –  info@gtp.gr
  • Hotelier Academy – Έφη Βλασταρά – 2103245142 – effie@hotelieracademy.org

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο