Τα νέα των μελών μας

Demand: Τα Case Studies που παρουσιάστηκαν στο 100% Hotel Workshop Tour 2019

Τα Case Studies που παρουσιάστηκαν στο 100% Hotel Workshop Tour 2019!

undefined

Η ομάδα του 100% Hotel Show, αξιολόγησε και παρουσίασε για πρώτη φορά Case Studies από ειδικά επιλεγμένες εταιρείες, δίνοντας στοχευμένες και καινοτόμες λύσεις στους επισκέπτες του 100% Hotel Workshop Tour, και παράλληλα την ευκαιρία στα συνεργαζόμενα brands να ενισχύσουν σημαντικά την τοποθέτησή τους στους υψηλής ποιότητας επισκέπτες της διοργάνωσης.

Τα Workshops του 100% Hotel Show, και κατ’ επέκτασιν του 100% Hotel Workshop Tour, είναι γνωστά τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και για τον επαυξημένο τους εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Καθώς ο θεσμός όμως αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, αυξάνει και το ενδιαφέρον των εταιρειών να συμμετέχουν σε αυτά και να έρθουν σε επαφή με το κοινό της διοργάνωσης. Με τον ρόλο των χορηγών να είναι κομβικής σημασίας, αφού τα workshops είναι εντελώς δωρεάν για το κοινό, η Demand Fairs & Media, διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Show, λάνσαρε για πρώτη φορά την παρουσίαση επιλεγμένων Case Studies ως τμήμα των θεματικών sessions, έτσι ώστε να διασφαλίσει τη δυναμική προβολή των εταιρειών, εξασφαλίζοντας παράλληλα και υψηλής ποιότητας πληροφορίες καθώς και χρήσιμες ιδέες για τους συμμετέχοντες στα Workshops. Η ομάδα της διοργάνωσης συνεργάστηκε στενά με τα στελέχη των εταιρειών, επιλέγοντας τις λύσεις που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την Ξενοδοχειακή και Αρχιτεκτονική αγορά, δημιουργώντας ενδιαφέρον περιεχόμενο το οποίο και εντάχθηκε στο πλαίσιο των συνολικών παρουσιάσεων.

Με το 100% Hotel Show του Νοεμβρίου να ετοιμάζεται ήδη με έντονους ρυθμούς, και πριν την επιλογή των Case Studies  που θα παρουσιαστούν στα επίσημα workshops του Main Stage του 100% Hotel Show 2019, παρουσιάζουμε τι έγινε στο 100% Ηotel Workshop Tour 2019. 

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες για παρουσίαση Case Study στα Workshops του 100% Hotel Show 2019 μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Μαρία Μαραγγιανού στο mg@demand.com.gr ή στο 2109408714.

Ποια Case Studies παρουσιάστηκαν στο 100% Hotel Workshop Tour 2019

Τα Case Studies αποτελούν ενδιαφέρουσες πρακτικές εφαρμογές και λύσεις που παρέχουν οι εταιρείες, οι οποίες, με τη βοήθεια της Hotelier Academy Greece που αναλαμβάνει το συνολικό curation των workshops, μετατρέπονται σε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ενσωματώνονται στο επίσημο πρόγραμμα των Workshops. Το 100% Hotel Workshop Tour παρουσίασε για πρώτη φορά ενδιαφέροντα case studies σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες, με την αποδοχή του κοινού να είναι σημαντική, εφαρμόζοντας τη νέα λογική και στα επίσημα workshops του 100% Hotel Show 2019.

Το σύγχρονο τεχνολογικό ξενοδοχειακό προφίλ από τη Vimar

undefined

Με την τεχνολογία να αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς για την ποιότητα ενός ξενοδοχείου, η Vimar παρουσίασε μια σειρά από λύσεις που θα ενισχύσουν εκ προδιαγραφής τον σύγχρονο χαρακτήρα ενός ξενοδοχείου. Εκτός από τον δεδομένο για τις ημέρες μας εξοπλισμό, που περιλαμβάνει πρίζες με USB και μοντέρνους διακόπτες, παρουσιάστηκαν και νέες προτάσεις αυτοματισμού και ελέγχου της ενέργειας, νέες λύσεις σε σχέση με την παροχή wi-fi σε δύσκολα σημεία, αλλά και καινοτόμα προϊόντα όπως αντιβακτηριακές πρίζες, που επιβάλλονται από τα σήματα πιστοποίησης. Κατά τη διάρκεια του case study παρουσιάστηκε μια πλήρης σειρά λύσεων, από τα δωμάτια μέχρι και το spa, υπογραμμίζοντας την τεράστια εμπειρία της Vimar στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Εταιρεία: Vimar – www.vimar.com 

Ομιλητής: Πέτρος Δράνιας

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Διεύθυνση: Σωρού 7, Μαρούσι
 • E-mail: vimar-gr@vimar.com
 • Τηλέφωνο: 210/6196440-1

Το Scent Marketing στα Ξενοδοχεία από τη Scent Plus

undefined

Η συνολική εμπειρία στα ξενοδοχεία είναι πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ξενοδόχων, καθώς επηρεάζει τόσο τις κριτικές όσο και τις καταναλώσεις, και η πρωτότυπη λύση της Scent Plus προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού. Με άξονα το Scent Marketing, η εταιρεία Scent Plus, αφού επεξήγησε στο κοινό τον νέο όρο και τις προοπτικές του, παρουσίασε τρόπους δημιουργίας εξατομικευμένου αρώματος ενός ξενοδοχείου, αλλά και εφαρμογές που ενισχύουν τις πρακτικές του housekeeping, αυξάνοντας την ικανοποίηση. Τέλος, η εφαρμογή του Scent Marketing στα εστιατόρια αποτέλεσε κορυφαία ιδέα για F&B Upselling, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.

Εταιρεία: Scent Plus – www.scent-plus.com

Ομιλητής: Νάνσυ Δασκάλου

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Διεύθυνση: Αχιλλέως 8, Καλλιθέα
 • E-mail: info@megasystems.gr    
 • Τηλέφωνο: 211/1099500 

Η εξοικονόμηση ενέργειας σε αριθμούς από την LG

undefined

Καθώς η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί ένα από τα κομβικότερα ζητήματα για τον ξενοδόχο, η LG κλήθηκε να επεξηγήσει τα οφέλη, όχι με περιγραφικό τρόπο αλλά με αριθμούς. Παρουσιάζοντας 2 παραδείγματα, ενός resort που αντικατέστησε τα συστήματα παροχής ζεστού νερού, και ενός μικρότερου ξενοδοχείου που επένδυσε σε σύγχρονες τεχνολογίες ψύξης-θέρμανσης, αναλύθηκαν οι εντυπωσιακά μειωμένοι αριθμοί στα ποσά ετήσιας επένδυσης σε ενέργεια, αποδεικνύοντας τη σημασία των λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας.

Εταιρεία: LG Hellas – www.lg.com

Ομιλητές: Βάιος Μπλάτζιος, Μάνθος Τσατσίρας, Παναγιώτης Σκάντζικας, Βιβή Κουτσογιάννη

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου, Παλαιό Φάληρο
 • E-mail:  businessb2b.hellas@lge.com
 • Τηλέφωνο: 210/4800511

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός Ξενοδοχείου από την IFI

undefined

Αν και πλέον είναι γνωστή η σημασία της ξεχωριστής Αρχιτεκτονικής Μελέτης Φωτισμού ενός ξενοδοχείου από εξειδικευμένους συνεργάτες, αποτέλεσε σημείο αναφοράς σχεδόν όλων των παρουσιάσεων του Tour, σε σχέση με το Design. Στο Workshop της Κύπρου, η IFI παρουσίασε δύο εντυπωσιακά παραδείγματα από ξενοδοχεία που κατάφεραν να αναδειχθούν μέσω της μοναδικής εμπειρίας που παρείχαν λόγω ειδικής μελέτης φωτισμού, με το κοινό του workshop να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για το υψηλής αξίας αποτέλεσμα. Εκτός από τα παραδείγματα, η IFI έδωσε και σύντομες συμβουλές σε σχέση με τον φωτισμό ενός ξενοδοχείου, ενώ απάντησε και στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του κοινού.

Εταιρεία: IFI Group – www.ifilighting.com 

Ομιλητής: Γιώργος Αναγνωστάκης

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 128, Χαλάνδρι,
 • E-mail: info@ifilighting.com
 • Τηλέφωνο: 210/6742094

Το αλουμίνιο ως design υλικό από την Europa

undefined

Η κατασκευή και η ανακαίνιση των ξενοδοχείων αποτελεί πάντα ένα σημαντικό ζήτημα, με τα υλικά να παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο σε επίπεδο κόστους όσο και σε επίπεδο ποιότητας. Το case study της εταιρείας Europa προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς για πρώτη φορά αναλύθηκαν όλες οι πτυχές τού αλουμινίου, ως ένα αμιγώς ελληνικό προϊόν με ανακυκλώσιμη υπόσταση, το οποίο πέρα από τις κλασικές εφαρμογές του χρησιμοποιείται πλέον και ως υλικό διαμόρφωσης cutting edge design. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε το ξενοδοχείο Leivatho Boutique Hotel που βάσισε μεγάλο μέρος της κατασκευής του στο αλουμίνιο, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα τόσο σε επίπεδο design όσο και κατασκευής, δείχνοντας όλες τις προεκτάσεις του αλουμινίου ως υλικό.

Εταιρεία: Europa – www.profil.gr

Ομιλητής:  Νικόλαος Μαργαρίτης

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Διεύθυνση: 56ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Οινόφυτα
 • E-mail:  info@profil.gr
 • Τηλέφωνο: 22620/32202 

Unexpected Digital Services από τη WeRcomm

undefined

Με τα ξενοδοχεία να προσπαθούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία του επισκέπτη, οι καινοτόμες digital λύσεις έρχονται στο top of the list των ξενοδόχων. Η εταιρεία WeRcomm παρουσίασε ένα άκρως ενδιαφέρον case study σε σχέση με μια καινοτόμα υπηρεσία ενημέρωσης των επισκεπτών των ξενοδοχείων, που μέσω ενός σύγχρονου app, μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις εφημερίδες και περιοδικά της χώρας του. Η υπηρεσία αυτή, που κρατάει updated τους επισκέπτες, φαίνεται να είναι η σύγχρονη τάση που εφαρμόζουν μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, ενώ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την εταιρεία WeRcomm. Εκτός από την πρόσβαση στον τύπο, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα ανάγνωσης βιβλίων και διαφόρων εκδόσεων, κάνοντας upgrade την in hotel εμπειρία.

Εταιρεία: WeRcomm – www.wercomm.com

Ομιλητές: Βίκυ Ευαγγελίου, Βασίλης Γιακαμόζης  

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Διεύθυνση: Ερμού 56, Αθήνα
 • E-mail:  info@wercomm.com
 • Τηλέφωνο: 213/0994500 

Ποιες εταιρείες συμμετείχαν στο micro εκθεσιακό τμήμα του 100% Hotel Workshop Tour

undefined

Με το 100% Hotel Workshop Tour να μετατρέπεται σε ένα micro εκθεσιακό γεγονός όπου διάφορες εταιρείες συμμετείχαν με αυτόνομο stand, στις παρουσιάσεις αναφέρθηκαν και ιδιαίτερες λύσεις από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, καθώς οι ομιλητές “ανέβασαν” στο stage συνεργάτες που απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού σε σχέση με τη λύση που παρείχαν. Συγκεκριμένα, η Imperial Strom επεξήγησε τα χαρακτηριστικά του ποιοτικού στρώματος στο Workshop της Κέρκυρας, και η εταιρεία Κυπριώτης μίλησε για την πρόβλεψη φθοράς στα μπάνια, τα οποία αποτελούν σημείο αξιολόγησης των καταλυμάτων από τους ταξιδιώτες.

Τι βρήκαν οι επισκέπτες του 100% HotelWorkshopTour από τις εταιρείες που συμμετείχαν:

 • Ιδέες για το μπάνιο του ξενοδοχείου από την εταιρεία Κυπριώτης – www.kypriotis.gr 
 • Στρώματα για Ξενοδοχεία από την εταιρεία Imperial Strom – www.imperialstrom.g
 • Δομικά υλικά για κατασκευή ξενοδοχείου από την εταιρεία Novamix – www.novamix.gr 
 • Αξεσουάρ Μπάνιου από την εταιρεία Sanco – www.sanco.gr
 • Διακοσμητικός φωτισμός από την εταιρεία Trelight – www.trelight.com
 • Έπιπλα για ξενοδοχεία από την εταιρεία Ευαγγελίδης – www.evagelidis.com.gr
 • Εξοπλισμός εστίασης από την εταιρεία Παπαντωνίου – www.papantoniou-inox.gr
 • Λύσεις για παροχή Cafe στα δωμάτια από τη Nespresso – www.nespresso.com/gr
 • Σήμα Πιστοποίησης για Bike Friendly Ξενοδοχεία – www.bikehotels.travel
 • Στόχευση εξειδικευμένων αγορών από το Travel by Interest – www.travelbyinterest.com 

Ποιοι ήταν οι Συντελεστές του 100% Hotel Workshop Tour 2019 

undefined

 

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο