Τα νέα των μελών μας

Demand: Τα Boutique Ξενοδοχεία και τα Luxury Apartments, στα Hotel Design Awards 2018

 

undefined

Ο σημαντικότερος θεσμός για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design, παρουσιάζει δύο νέες βασικές κατηγορίες και δίνει τις πρώτες πληροφορίες για την τελετή απονομής κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show 2018

Τα Hotel Design Awards, ξεκίνησαν ως μια παράλληλη εκδήλωση του 100% Hotel Show και σε λίγα μόλις χρόνια κατάφεραν να αποτελούν το σημαντικότερο θεσμό για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design. Ειδικά τη φετινή χρονιά, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με την ομάδα του 100% Hotel Show να ετοιμάζει ήδη την ξεχωριστή τελετή απονομής.

Χαρακτηριστικό των συμμετοχών αυτής της χρονιάς, είναι τόσο το υψηλό τους επίπεδο όσο και ο προηγμένος τους χαρακτήρας, γεγονός που υπογραμμίζει την υποδειγματική προσέγγιση του Ξενοδοχειακού Design από τους Έλληνες Αρχιτέκτονες. Επίσης, οι συμμετοχές παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής διασπορά, αφού συμμετέχουν ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα.

Λόγω της υψηλής συμμετοχής και της αυξημένης, πλέον, ποικιλομορφίας, εισάγονται στο θεσμό δύο νέες κατηγορίες: το “Boutique Style Hotel” και τα  “Luxury Apartments”, κατηγορίες που συνάδουν, άλλωστε, και με την εξέλιξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος. Επίσης, η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό παίρνει παράταση μέχρι 31/08/2018, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από νέα καταλύματα. 

Οι δύο νέες κατηγορίες: “Boutique Style Hotel” & “Luxury Apartments”

undefined

Cavo Tagoo Santorini, Photo: Βαγγέλης Πατεράκης 

Ένας σύγχρονος θεσμός όπως τα Hotel Design Awards, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Σε συνδυασμό με την εξέλιξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος αλλά και λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο διαγωνισμό, τα Hotel Design Awards παρουσιάζουν δύο νέες κατηγορίες:

Boutique Style Hotel

Τα Boutique Ξενοδοχεία αποτελούν σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς, αλλά και βασικό μέρος των επισκεπτών του 100% Hotel Show. Αξιολογώντας τις αυξημένες δηλώσεις συμμετοχής από boutique ξενοδοχεία στα Hotel Design Awards, η διοργάνωση ανακοινώνει τη νέα βασική κατηγορία “Καλύτερο Boutique Style Hotel”, με στόχο την ανάδειξη των πιο εμπνευσμένων Boutique καταλυμάτων.

Luxury Apartments 

Με τα πολυτελή διαμερίσματα να αποτελούν, πλέον, έναν από τους δυναμικότερα ανερχόμενους τύπους καταλυμάτων και με τα Ελληνικά Αρχιτεκτονικά Γραφεία να παρουσιάζουν ήδη αξιοσημείωτες δουλειές στο συγκεκριμένο τομέα, τα Hotel Design Awards εισάγουν την κατηγορία “Καλύτερο Luxury Apartment”. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι εκτός από το Design των διαμερισμάτων, θα αξιολογείται και η λειτουργικότητά τους ως προς τον short stay ταξιδιώτη που έχει συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά και το λειτουργικό operation ως τουριστικό προϊόν. 

Οι πρώτες πληροφορίες για την Τελετή Απονομής

undefined

Με την τελετή απονομής των Hotel Design Awards να αποτελεί το βασικό event στο Opening Day του 100% Hotel Show, η διοργάνωση σχεδιάζει ήδη ένα από τα δυναμικότερα events των τελευταίων ετών για τον Ξενοδοχειακό & Design κλάδο. Για πρώτη φορά, η τελετή θα συνδυαστεί με special guests που θα ‘ξεκλειδώσουν’ τα νέα trends του ξενοδοχειακού Design σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ το event θα μεταδοθεί live μέσω των social media της διοργάνωσης καθώς και από άλλα μέσα-έκπληξη. Μετά την ολοκλήρωση της απονομής, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο VIP Opening Party με special acts, στο κεντρικό lounge του 100% Hotel Show.

Η νέα ημερομηνία υποβολής συμμετοχών

Καθώς το ενδιαφέρον των συμμετοχών είναι ιδιαίτερα υψηλό, η υποβολή αιτήσεων παίρνει νέα παράταση μέχρι 31/08/2018, προσκαλώντας Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες της Ελληνικής αγοράς να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο