Τα νέα των μελών μας

Demand: Τα 24 Ξενοδοχεία των 100% Hotel Design Awards και οι Live Παρουσιάσεις 20-23 Νοεμβρίου

undefined        undefined

 

Ανακοινώνονται οι 24 τελικές συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards 2020, παρουσιάζοντας παράλληλα τον καινοτόμο τρόπο προβολής των έργων κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show | The Online  Edition, στις 20-23 Νοεμβρίου, στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον της έκθεσης.

Το 100% Hotel Show, από την πρώτη διοργάνωση έως τώρα, προβάλλει το Ξενοδοχειακό Design ως έναν από τους πυλώνες της Ελληνικής Φιλοξενίας, καθιστώντας τα 100% Hotel Design Awards ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Έκθεσης, με στόχο να αποτελέσουν τη Γιορτή της Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα και όχι μόνο. Με τη φετινή Έκθεση να διοργανώνεται με έναν καινοτόμο Online τρόπο, το 100% Hotel Show ανακοινώνει σήμερα τις 24 τελικές συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards 2020, οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν τις 4 ημέρες της διοργάνωσης, 20-23 Νοεμβρίου, κάνοντας το Hotel Design ένα από τα σημεία αναφοράς και της φετινής έκθεσης.

Tις ημέρες της Online Έκθεσης, οι 24 τελικοί υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ζωντανά τα έργα τους, αναλύοντας τόσο τη σχεδιαστική τους λογική όσο και το concept του καταλύματος, καθώς και να περιγράψουν τη διαδικασία που οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους “επισκέπτες” της έκθεσης να γνωρίσουν καλύτερα τις συμμετοχές και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους έργα. Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει τα αγαπημένα του έργα online, ώστε να απονεμηθεί το βραβείο κοινού σε αυτό που θα ξεχωρίσει στο τέλος της διαδικασίας.

Η Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί με ένα καινοτόμο format που έχει ως στόχο να συνδυάσει τα “φυσικής παρουσίας” events με τις “σύγχρονες online” διοργανώσεις, και η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί στo Opening του φετινού Online 100% Hotel Show. Οι Shortlisted συμμετοχές βρίσκονται ήδη live σε αυτό το link και σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες των Ζωντανών Μεταδόσεων.

undefined

Δείτε τα 24 Ξενοδοχεία των 100% Hotel Design Awards 2020:

Ψηφίστε τις αγαπημένες σας συμμετοχές εδώ

Το φετινό 100% Hotel Show θα διεξαχθεί διαδικτυακά το διάστημα 20-23 Νοεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, αποτελώντας την πρώτη πραγματική Online Έκθεση στην Ελλάδα, και δίνοντας τη δυνατότητα στους Ξενοδόχους να επικοινωνήσουν Live on Camera με πάνω από 200 εταιρείες. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο