Τα νέα των μελών μας

Demand: Στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του 100% Hotel Workshop Tour με πάνω από 1000 επισκέπτες στους 4 πρώτους προορισμούς!

undefined

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 100% Hotel Workshop Tour στην Καλαμάτα, όπου έκλεισε ο πρώτος κύκλος παρουσιάσεων. Ακολουθούν η Ρόδος, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη και η Μύκονος, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και νέος προορισμός έκπληξη.

undefined

Μεγάλη συμμετοχή του κοινού στο 100% Hotel Workshop της Καλαμάτας, με τους επισκέπτες να αγγίζουν τους 70 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Horizon Blue. Για άλλη μια φορά, τη θερμή ανταπόκριση του δημοφιλούς Workshop συνόδευσαν διθυραμβικά σχόλια για το επίπεδο των παρουσιάσεων, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού ήταν ιδιαίτερα αυξημένο δείχνοντας την τάση ανάπτυξης της περιοχής.

Το workshop όμως αγκάλιασαν και τα τοπικά media, αφού ομιλητές φιλοξενήθηκαν σε live εκπομπές, ενώ ο τύπος της περιοχής κάλυψε με λεπτομέρεια τις εξελίξεις του workshop. Βασικό συμπέρασμα για το workshop της Καλαμάτας, είναι ότι τόσο οι επιχειρηματίες της Μεσσηνίας όσο και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, προσβλέπουν σοβαρά στην ανάπτυξη της περιοχής και θεωρούν τη διαρκή επιμόρφωσή τους έναν από τους βασικούς πυλώνες.

undefined

Η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Καλαμάτα συναντώντας πάνω από 1000 επαγγελματίες του χώρου, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία, τόσο του Tour όσο και του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, ετοιμάζει πυρετωδώς τους επόμενους προορισμούς.

Το Tour θα ταξιδέψει σε Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Μύκονο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ένας προορισμός έκπληξη.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο