Τα νέα των μελών μας

Demand: Στη Θεσσαλονίκη το κορυφαίο Ξενοδοχειακό Workshop του 100% Hotel Show

undefined

 

Η ομάδα του “The Boutique Hotel Workshop”, που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού στην πρώτη της στάση στην Αθήνα, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη μεταφέροντας αυτούσιο το Workshop στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας.

Το 100% Hotel Workshop Tour αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον αναμενόμενα ξενοδοχειακά events, που κύριο στόχο έχει να μοιραστεί υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία με τους επαγγελματίες του κλάδου. Για μια ακόμη χρονιά, η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον δεύτερο μεγάλο προορισμό που θα επισκεφθεί η επιλεγμένη ομάδα ομιλητών από το 100% Hotel Show, σε ένα ολοήμερο Workshop που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 25/02/2019, στο ξενοδοχείο “The MET“. Όπως πάντα, η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες, αλλά και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Μπορείτε να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το δωρεάν εισιτήριό σας πατώντας εδώ.

Οι παρουσιάσεις του Workshop είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, αφού, με την καθοδήγηση της Hotelier Academy Greece και τη συμμετοχή έμπειρων ομιλητών όπως η Μαίρη Σφυράκη, ο Ζένιος Ζένιου, o Δημήτρης Ζέλιος και ο Γιάννης Κουτσόπουλος, αλλά και με τον συντονισμό του Νίκου Σ. Μοράντη, παρουσιάζονται οι κορυφαίες συμβουλές ανάπτυξης ενός boutique style ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια του Workshop, αναλύονται θέματα που αφορούν τη σωστή αξιοποίηση των χώρων που αναβαθμίζουν την ικανοποίηση του πελάτη, δίνονται τρόποι εφαρμογής της τοπικής Αρχιτεκτονικής, παρουσιάζονται οι πλέον advanced μέθοδοι αύξησης πωλήσεων εσωτερικών τμημάτων όπως Εστιατόρια και Spa, ενώ αναλύονται και τα τελευταία digital marketing trends για ξενοδοχεία.

Τέλος, το 100% Hotel Workshop Tour της Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε ένα micro εκθεσιακό event, αφού στον χώρο θα βρίσκονται και επιλεγμένες εταιρείες με στοχευμένες ξενοδοχειακές λύσεις, πάντα υπό την επιμέλεια της Demand Fairs & Media, που είναι και ο διοργανωτής της πρωτότυπης αυτής δράσης.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο