Τα νέα των μελών μας

Demand: Στη Ρόδο για δεύτερη χρονιά το 100% Hotel Workshop Tour με νέες ξενοδοχειακές παρουσιάσεις

Το Ξενοδοχειακό Workshop που παρακολούθησαν μέχρι τώρα πάνω από 1000 ξενοδόχοι σε 4 μεγάλους προορισμούς, επισκέπτεται τη Ρόδο με ανανεωμένο περιεχόμενο σε σχέση με την ανάπτυξη επιτυχημένων ξενοδοχείων με Boutique χαρακτήρα

undefined

Η Ρόδος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς οι ξενοδοχειακές επενδύσεις αναπτύσσονται δυναμικά στον προορισμό. Το 100% Hotel Show επιλέγει για δεύτερη χρονιά τη Ρόδο ως έναν από τους μεγάλους προορισμούς του 100% Hotel Workshop Tour, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, προσκαλώντας ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο να συμμετέχουν σε ένα από τα πιο upgraded ξενοδοχειακά workshops με επίκεντρο τα boutique ξενοδοχεία. 

Βασικό χαρακτηριστικό του Workshop είναι οι υψηλής ποιότητας παρουσιάσεις, αφενός από τη Μαίρη Σφυράκη και τον Ζένιο Ζένιου -που συμμετείχαν και στο περσινό tour-, οι οποίοι θα προσεγγίσουν το θέμα της σωστής χωροταξίας των ξενοδοχείων αλλά θα περιγράψουν και αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης των Εστιατορίων και του Spa, και αφετέρου από δύο νέους ομιλητές: τον Δημήτρη Ζέλιο, που θα παρουσιάσει case studies Boutique Ξενοδοχείων, και τον Γιάννη Κουτσόπουλο, που θα παρουσιάσει ένα υψηλής τεχνογνωσίας session σε σχέση με τις οnline πωλήσεις. Την επιμέλεια του Workshop αναλαμβάνει και φέτος η Hotelier Academy, με τον Νίκο Σ. Μοράντη να συμμετέχει ενεργά στον σχολιασμό και την παρουσίαση του κάθε Session.

Τέλος, ο χώρος του Sheraton Rhodes Resort θα μεταμορφωθεί σε ένα micro εκθεσιακό event, αφού η Demand Fairs & Media, διοργανώτρια εταιρεία του 100% Workshop Tour και του 100% Hotel Show, αλλά και άλλων σημαντικών εκθέσεων όπως το Design Lab, έχει φροντίσει για την παρουσία εκεί σημαντικών εταιρειών που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.  

Η είσοδος στο 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το link.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο