Τα νέα των μελών μας

Demand: Πάνω από 30 Παρουσιάσεις Ξενοδοχειακών Λύσεων στην 100% Pre-Opening Week!

 

undefined     undefined

 

Μια εβδομάδα πριν την Online Edition του 100% Hotel Show, οι εταιρείες/εκθέτες παρουσιάζουν ζωντανά τις λύσεις τους μέσω των social media της Έκθεσης, δίνοντας την ευκαιρία στους Ξενοδόχους να γνωρίσουν καινοτόμες ιδέες και να οργανώσουν τα ραντεβού τους, για την εβδομάδα των Online Συναντήσεων On Camera.

undefined

Από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και για πάνω από 10 ημέρες, οι εταιρείες που συμμετέχουν στο 100% Hotel Show | The Online Edition, θα παρουσιάσουν τις λύσεις τους μέσω ζωντανών συνδέσεων στο facebook, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο live event που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την έρευνα αγοράς για το 2021. Σκοπός της ενέργειας είναι να ενημερωθούν οι Ξενοδόχοι για νέες λύσεις και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους για την εβδομάδα 23-27 Νοεμβρίου, που θα είναι η εβδομάδα των Online συναντήσεων On Camera. 

Ξενοδόχοι, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά παρουσιάσεις ξενοδοχειακών λύσεων, μέσω της σελίδας του 100% Hotel Show στο Facebook, ενώ θα μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους μέσω σχολίων, καλύπτοντας πιθανές απορίες που έχουν σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, οι εταιρείες θα μιλήσουν και για νέες λύσεις που έχουν προκύψει λόγω του Covid-19, ενώ το κοινό θα ενημερωθεί και για το πώς θα λειτουργήσει η εβδομάδα των συναντήσεων μέσω Camera. 

undefined

Οι Live Παρουσιάσεις Λύσεων ξεκινούν Παρασκευή 13 Νοεμβρίου με τα τρία Lives: 

11:30-12:00 – H υπεραξία του σύγχρονου design – Bobotis+Bobotis – Λουκάς Μπομπότης – Δήλωσε Συμμετοχή

14:00-14:30 – Οι νέες τάσεις στη μελέτη σήμανσης ξενοδοχείων – bratti hotel signage – Ιωάννης Μπράτης – Δήλωσε Συμμετοχή

16:00-16:30 – Τα νέα trends για την κουρτίνα, τη σκίαση και τα υφάσματα επίπλωσης – Delli Contract Textile – Ελένη Δελή – Δήλωσε Συμμετοχή

Το συνολικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, με ειδικό Newsletter σε όλο το κοινό. 

Μετά το τέλος της περιόδου των Ζωντανών Παρουσιάσεων, από τις 23 Νοεμβρίου και για 5 ημέρες, οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες θα μπορούν να συναντήσουν, One to One τους εκθέτες μέσω Camera, στο ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον του 100% Hotel Show, με ένα μόνο Click. 

Στο μεταξύ, το κοινό μπορεί ήδη να δει και να κλείσει ραντεβού με τους εκπροσώπους των εταιρειών, στο ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον του 100% Hotel Show, ή στη λίστα εκθετών.

Κλείσε Ραντεβού On Camera με τους Εκθέτες 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.