Τα νέα των μελών μας

Demand: On Board Hospitality: Ένα special αφιέρωμα του 100% Hotel Show στο Yacht Design & Experience

undefined

 

Το 100% HotelShow, στο πλαίσιο της ανάδειξης των διαφόρων μορφών Luxury Hospitality,  φέρνει στο προσκήνιο το Yacht Design και την Εν Πλω Φιλοξενία, διερευνώντας και τον ρόλο που αυτή μπορεί να διαδραματίσει στο συνολικό εγχώριο τουριστικό προϊόν. 

Χαρακτηριστικά της Ελλάδας ως Τουριστικού Προορισμού, όπως η μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ευρώπη, ο πολυνησιακός χαρακτήρας της, οι μοναδικές παραλίες με πρόσβαση μόνο δια θαλάσσης κοκ., την καθιστούν δικαιωματικά ως έναν από τους κορυφαίους (αν όχι τον κορυφαίο) προορισμούς διεθνώς, για θαλάσσιες περιηγήσεις. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ή αλλιώς, της Εν Πλω Φιλοξενίας. Παράλληλα, υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας μεταξύ της “Εν Πλω” και της “Επίγειας” Φιλοξενίας. 

undefined

Η Έκθεση 100% Hotel Show αναδεικνύει αυτή τη μορφή Φιλοξενίας δημιουργώντας την Ενότητα On Board Hospitality, που θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή Εταιρειών και Σχεδιαστών, καθώς και την παρουσίαση αντίστοιχου Workshop, με τη συνεργασία του Περιοδικού Skipper ONDECK. 

Εκθεσιακό Τμήμα 

Η Ενότητα On Board Hospitality καλύπτει όλο το φάσμα του Yacht Design & Experience, και θα βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό, διακριτό τμήμα της Έκθεσης, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με:

  • Yacht Designers,
  • Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για τη Διακόσμηση και τον Εξοπλισμό Σκαφών (φωτισμός, επίπλωση, αξεσουάρ, ιματισμός κοκ),
  • Εταιρείες Διαχείρισης Σκαφών. 

Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ως επισκέπτης, κάντε το τώρα, εδώ. 

undefined

Ειδική Θεματική Ενότητα στα Workshops του 100% Hotel Show 

Με στόχο να αναλυθεί η σημασία της Εν Πλω Φιλοξενίας και η διασύνδεσή της με την Ξενοδοχειακή Αγορά, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των 100% Hotel Work shops, θα παρουσιαστεί ειδικό session με θέμα “Yacht Design: Η επόμενη ημέρα του yachting και πώς επηρεάζει την ξενοδοχειακή ανάπτυξη”. 

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες και πάρτε το εισιτήριό σας, πατώντας εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο