Τα νέα των μελών μας

Demand: Οι εκθέτες του 100% Hotel Show συμμετέχουν πλέον με ακόμη πιο εξειδικευμένες λύσεις για τα Ξενοδοχεία, μιας και οι ανάγκες των καταλυμάτων διαφέρουν από την υπόλοιπη αγορά

undefined

 

Πάνω από 200 εταιρείες με επιλεγμένες Ξενοδοχειακές Λύσεις θα συμμετέχουν στο 100% Hotel Show 2019, παρουσιάζοντας τα νέα trends για την Kατασκευή και την Aνακαίνιση Ξενοδοχείου, το Hotel Decoration, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των Ξενοδοχειακών Πωλήσεων.

Το 100% Hotel Show αποτελεί αναμφισβήτητα πλέον το σημαντικότερο γεγονός της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς, με τις τελευταίες τάσεις, τόσο σε επίπεδο Design όσο και σε επίπεδο Digital Marketing, να παρουσιάζονται σε αυτό με τον πλέον δημιουργικό τρόπο. Οι σημαντικές εταιρείες που συμμετέχουν ως Εκθέτες, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας Workshops, μετατρέπουν την έκθεση σε ένα event που δεν έρχεται απλά να δώσει λύσεις, αλλά να εξελίξει ταυτόχρονα την Ξενοδοχειακή Αγορά.

Τη φετινή όμως χρονιά, έμφαση δίνεται και στον αναβαθμισμένο τρόπο συμμετοχής των εκθετών, που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του επισκέπτη. Οι εκθέτες του 100% Hotel Show συμμετέχουν πλέον με ακόμη πιο εξειδικευμένες λύσεις για τα Ξενοδοχεία, μιας και οι ανάγκες των καταλυμάτων διαφέρουν από την υπόλοιπη αγορά. Τα διάφορα brands διαμορφώνουν ειδικά προϊόντα, αλλά και ειδικούς τρόπους συνεργασίας τόσο με υπάρχοντα όσο και με υπό ανάπτυξη, νέα ξενοδοχεία. Στο πλαίσιο αυτό, η έκθεση λανσάρει έναν νέο τρόπο συμμετοχής, στήνοντας Ειδικά Concepts Εκθετών, που θα αναδείξουν τις λύσεις των εταιρειών και θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πιο δημιουργική πλευρά των brands.

undefined

Εκτός όμως από τα ειδικά Concepts, στην προσπάθεια ενίσχυσης των εκθετών για τη διαμόρφωση μιας ακόμη πιο εξειδικευμένης εμπειρίας για τους Ξενοδόχους, το 100% Hotel Show δίνει περισσότερα κίνητρα, επιβραβεύοντας τις εταιρείες που θα στήσουν από μόνες τους ειδικές Ξενοδοχειακές Προτάσεις, με επιπρόσθετη προβολή μέσω των social media και των καναλιών επικοινωνίας της έκθεσης.

Οι επισκέπτες του 100% Hotel Show θα μπορούν να μάθουν για τις ειδικές λύσεις των εκθετών στα παρακάτω μέσα:

  • Στο Facebook και στο Instagram του 100% Hotel Show, πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
  • Στο ειδικό έντυπο επισκέπτη, έτσι ώστε να εντοπιστούν με ευκολότερο τρόπο τα ενδιαφέροντα προϊόντα.
  • Στις ειδικές οθόνες στα διάφορα σημεία της έκθεσης, αλλά και στο εντυπωσιακό workshop stage του 100% Hotel Show 2019.

Τι είναι τα ειδικά Concept Εκθετών του 100% Hotel Show;

Το Hospitality Team του 100% Hotel Show συνεργάζεται με επιλεγμένους εκθέτες, και δημιουργεί ειδικά concept συμμετοχής αναδεικνύοντας τις λύσεις που παρέχουν στους ξενοδόχους. Οι εταιρείες καλούνται να στήσουν ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα βασισμένα σε ένα ειδικό concept παρουσίασης, που θα δώσει στους ξενοδόχους με πρακτικό τρόπο συμβουλές και ιδέες, και στους εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε πραγματική εφαρμογή.

Τα ειδικά αυτά concepts θα επικοινωνούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας του 100% Hotel Show, φέρνοντας το κοινό άμεσα σε επαφή με τις εταιρείες και δίνοντάς του τη δυνατότητα των προκαθορισμένων ραντεβού για την κάλυψη ακόμη πιο εξειδικευμένων αναγκών, που θα μπορούν να συζητηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με ειδικό concept στο 100% Hotel Show, μπορούν να επικοινωνήσουν με το ειδικό τμήμα εκθετών μέσω τηλεφώνου στο 210/9408717 ή μέσω email στο info@hotelshow.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο