Τα νέα των μελών μας

Demand: Οι εκθέτες του 100% Hotel Show – Από Design μέχρι Τεχνολογία!

undefined

 

Διαθέτοντας απόλυτη εξειδίκευση στο ξενοδοχείο, το 100% Hotel Show έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μερικών από τις καλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου σε όλα τα επίπεδα.  

Οι εκθέτες του 100% Hotel Show, θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης, προτείνοντας υλικά και υπηρεσίες αλλά και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή τους. 

undefined

Διατηρώντας την ξεκάθαρη χωροθέτηση ανά τομέα δραστηριοποίησης, δηλαδή:  

  • Properties & Architecture
  • Build & Renovation
  • Interior & Exterior Design
  • Operating Equipment & Supplies
  • Technology & Online Branding
  • Services, Distribution Channels & Media) 

Το 100% Hotel Show θα δώσει την ευκαιρία στον ξενοδόχο να έρθει σε επαφή με όλο το φάσμα των επαγγελματιών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καταλύματός του, έχοντας την δυνατότητα να αναπτύξει επικερδείς συμφωνίες. 

Η Οικονομική Ανακαίνιση Ξενοδοχείου και το Design θα πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά στο 100% Hotel Show, ενώ ο προσδιορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της διοργάνωσης το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου 2015, εξασφαλίζει την καλύτερη δρομολόγηση των εκάστοτε συμφωνιών αλλά και το σωστό προγραμματισμό των εργασιών. 

undefined

Η συνολική εκθεσιακή εμπειρία και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη συμφωνιών αναβαθμίζεται μέσω του ειδικού Online περιβάλλοντος του www.hotelshow.gr, που επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ επισκεπτών και εκθετών, οι οποίοι μπορούν να προκαθορίσουν τα ραντεβού τους πριν την έκθεση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και διασφαλίζοντας την ποιότητα των επαγγελματικών συναντήσεων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο