Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Design και η Εμπειρία του ύπνου, στο επίκεντρο του 100% Hotel Show 2018

 

undefined

Με στόχο την ποιοτική και οικονομική ανακαίνιση των Ελληνικών ξενοδοχείων, το 100% Hotel Show θα στήσει το πλέον αναβαθμισμένο Interior & Exterior Design section, αλλά και workshops γύρω από την εμπειρία που προκύπτει από την Αρχιτεκτονική προδιαγραφή

To 100% Hotel Show, αποτελεί αδιαμφισβήτητα το σημαντικότερο event για την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική και το Design. Στην 6η του, όμως, διοργάνωση, εκτός από τις λύσεις που προσφέρει σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων, θέτει ως στόχο του να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η αρχιτεκτονική προδιαγραφή και το design επηρεάζουν καθοριστικά την εμπειρία και κατ’ επέκταση την ικανοποίηση του πελάτη. Άλλωστε, σε πρόσφατες μελέτες, το Design του ξενοδοχείου φάνηκε να είναι ένας από τους κορυφαίους παράγοντες επιλογής ξενοδοχείου και σίγουρα είναι αυτό που καθορίζει τη συνολική αίσθηση των διακοπών.

Τι θα συναντήσουν όμως οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες στο 100% Hotel Show 2018, το οποίο αναμένεται να είναι και το δυναμικότερο μέχρι σήμερα;

Έμφαση στο Design των δωματίων, στην Εμπειρία του ύπνου αλλά και στα μπάνια των ξενοδοχείων

undefined

Τα δωμάτια και τα μπάνια αποτελούν τα πιο επισκέψιμα sections στα websites των ξενοδοχείων, αποτελώντας, πολλές φορές, βασικά κριτήρια επιλογής καταλύματος. Με δεδομένο το παραπάνω, θα παρουσιαστεί φέτος μια σειρά από νέες εταιρείες με ιδέες για δωμάτια και μπάνια ξενοδοχείου, οι οποίες, εκτός από την τυπική προϊοντική παρουσίαση, θα παρέχουν και συμβουλευτική αναβάθμισης των χώρων αυτών. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στην εμπειρία του ύπνου, μέσω της παρουσίασης πρωτότυπων και ολοκληρωμένων λύσεων — από την επιλογή στρώματος (που είναι ο νούμερο ένα παράγοντας ικανοποίησης του ταξιδιώτη), μέχρι και τη διαμόρφωση αναμνήσεων μέσα από τη μυρωδιά και τις γεύσεις κατά τη διαμονή στο δωμάτιο.

Workshops σχετικά με το πώς η εμπορικότητα ενός Ξενοδοχείου συνδέεται με την Αρχιτεκτονική προδιαγραφή και το Design

undefined

Καθώς το Design αποτελεί, πλέον, αποδεδειγμένα σημαντικό παράγοντα για την εμπορικότητα ενός καταλύματος, είναι σημαντικό να κατανοηθεί το πώς συνδέεται με το concept αλλά και το operation. Έχοντας ως καλεσμένους εξειδικευμένους επαγγελματίες, το Workshop Stage του 100% Hotel Show θα φιλοξενήσει μερικά από τα πλέον αναβαθμισμένα workshops σε σχέση με την ανάπτυξη του Design Identity ενός ξενοδοχείου, που θα αφορούν τόσο Ξενοδόχους όσο και Αρχιτέκτονες. Στόχος είναι να δοθούν τα ερεθίσματα για την εξέλιξη του Ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος, το οποίο τείνει να αποτελέσει και συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι ανταγωνιστικών προορισμών.

Οι Συμμετοχές των Hotel Design Awards παρουσιάζονται ως πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης

undefined

Δεν υπάρχει καλύτερη πηγή έμπνευσης από ένα επιτυχημένο case study, που δείχνει στην πράξη το αποτέλεσμα. Τα Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, μεταφέρονται πλέον στην είσοδο της έκθεσης και μέσω ενός επεξηγηματικού τρόπου παρουσίασης, γίνονται τα απόλυτα Design Case Studies της Ελληνικής Ξενοδοχειακής αγοράς. Συγκεντρώνοντας ήδη συμμετοχές από πραγματικά υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακά projects, τα Hotel Design Awards αναμένεται να αποτελέσουν το πλέον κομβικό σημείο αναφοράς της έκθεσης, με τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν να γίνονται τα θετικά παραδείγματα της αγοράς.

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθείτε το 100% Hotel Show Blog, με ειδική αρθρογραφία σε σχέση με το Design στα Ξενοδοχεία.

Η επόμενη έκθεση του 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018, στο MEC Παιανίας. 

Μπορείτε να λάβετε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο