Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Σαντορίνη και η Θεσσαλονίκη, οι πρώτοι σταθμοί του “The Hotel Design Workshop” Tour

undefined

 

Το 100% Hotel Workshops Tour ξεκινά και επίσημα την περιοδεία του σε προορισμούς ανά την Ελλάδα, με τη Σαντορίνη στις 11 και τη Θεσσαλονίκη στις 16 Απριλίου να αποτελούν τους πρώτους σταθμούς!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του “The Hotel Design Workshop” στην Αθήνα, η ομάδα του 100% Hotel Show ανακοινώνει επίσημα τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη ως τους 2 πρώτους σταθμούς της περιοδείας του 100% Hotel Workshops Tour, παρουσιάζοντας ένα από τα πλέον advanced workshops για την ξενοδοχειακή ανάπτυξη.

Με πρώτες στάσεις τη Σαντορίνη την Τετάρτη 11 Απριλίου και τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 16 Απριλίου, το “The Hotel Design Workshop” θα μοιράσει πολύτιμες συμβουλές για τη δημιουργία ενός πετυχημένου ξενοδοχείου, από την προδιαγραφή του μέχρι και την τοποθέτησή του στην τουριστική αγορά – με εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, εντυπωσιακό περιεχόμενο και συμβουλές.
 
Με μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων ομιλητών, αλλά και με την επιμέλεια της Hotelier Academy, το 100% Hotel Show έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα αναβαθμισμένο σεμινάριο, στο οποίο προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν.
 
Το Workshop αφορά Ξενοδόχους και ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο, αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα.

Σ Α Ν Τ Ο Ρ Ι Ν Η

undefined

ΠΟΤΕ
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

ΠΟΥ
AK Art Foundation 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
10:00 – 18:00

 

Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η

undefined

ΠΟΤΕ
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

undefined

ΠΟΥ
Hotel Nikopolis Thessaloniki

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
10:00 – 18:00

undefined

Το 100% Hotel Workshops Tour θα ανακοινώσει σύντομα τις ημερομηνίες για τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τα Χανιά και τη Μύκονο, ενώ αναμένεται να προστεθούν και κάποιοι προορισμοί – έκπληξη. 
 
Όλα τα workshops είναι εντελώς δωρεάν!

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο