Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Ρόδος θα είναι ο επόμενος μεγάλος σταθμός του “The Hotel Design Workshop”

undefined

 

Το ‘The Hotel Design Workshop’ ταξιδεύει στη Ρόδο, με στόχο να θέσει νέες βάσεις στην Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη της περιοχής, που αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Ελληνικού Τουρισμού

Μετά την ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία του ‘The Hotel Deisgn Workshop’ σε Αθήνα, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη, η Ρόδος θα είναι ο επόμενος μεγάλος σταθμός της περιοδείας, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show. 

Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Rodos Palace, οι ομιλητές του ‘The Hotel Design Workshop’ θα κάνουν μια εξειδικευμένη προσέγγιση στην ανάπτυξη του Ξενοδοχειακού Concept και Design, για έναν προορισμό ο οποίος αποτέλεσε για πολλά χρόνια το σημείο αναφοράς του ελληνικού τουρισμού. Η Ρόδος υπήρξε από τους πρώτους αναπτυγμένους τουριστικά προορισμούς στην Ελλάδα, με εντυπωσιακές μονάδες και καταλύματα, τα περισσότερα από τα οποία επαναπροσδιορίζονται και τονώνουν ξανά το τουριστικό brand name της Ρόδου. 

Κατ΄επέκταση της ανάπτυξης του ξενοδοχειακού προϊόντος, το ‘The Hotel Design Workshop’ θα εστιάσει και στο κομμάτι της Γαστρονομίας που αποτελεί κομβικό σημείο της αύξησης της κερδοφορίας ενός ξενοδοχείου, αλλά και στο πάντα επίκαιρο θέμα των online κρατήσεων, που κάνουν τα ξενοδοχεία πιο αυτόνομα από τους μεγάλους tour operators. 

Οι ενότητες του Workshop περιλαμβάνουν την ανάλυση:

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour του 100% Hotel Show. Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα. 

Μπορείτε να λάβετε το εισιτήριό σας εδώ. 

ΠΟΤΕ

Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

ΠΟΥ

Rodos Palace

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

10:00 – 18:00 

Περισσότερες πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής 

Όλα τα workshops είναι εντελώς δωρεάν!

Δείτε τους επόμενους προορισμούς εδώ 

 

undefined

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο