Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Ρόδος άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο κύκλο του 100% Hotel Workshop Tour

undefined

Με την επισκεψιμότητα να διπλασιάζεται σε σχέση με την περσινή χρονιά, και με υψηλή ποιότητα κοινού ξεκίνησε η δεύτερη φάση του 100% Hotel Workshop Tour στη Ρόδο.

Για άλλη μια χρονιά η Ρόδος αποτέλεσε σημαντική στάση του 100% Hotel Workshop Tour. Αν και φημίζεται για τα μεγάλα της resorts, η Ρόδος περνάει σε μια νέα φάση ξενοδοχειακής ανάπτυξης, και το The Boutique Hotel Workshop φάνηκε να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.

undefined

Με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του νησιού, οι ομιλητές προσάρμοσαν τη θεματολογία έτσι, ώστε να αφορά όχι μόνο τα boutique ξενοδοχεία αλλά να δίνει ιδέες και στα μεγαλύτερα resorts που θέλουν να ξεφύγουν από τον μαζικό χαρακτήρα. Στο Workshop της Ρόδου ήταν όμως αισθητή και η ενεργή συμμετοχή του κοινού, που με παρεμβάσεις και ερωτήσεις έκανε ακόμη πιο διαδραστικό το event.

undefined

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Επόμενος σταθμός του Tour θα είναι η Κρήτη, και συγκεκριμένα τα Χανιά και το Ηράκλειο, με την ομάδα των ομιλητών αλλά και την εταιρεία Demand να ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο event προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της περιοχής. 

Μπορείτε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο