Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Μύκονος θα είναι ο τελευταίος προορισμός του 100% Hotel Workshop Tour στην Ελλάδα

Για δεύτερη χρονιά η Μύκονος αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του 100% Hotel Workshop Tour στην Ελλάδα, με τα Boutique Ξενοδοχεία του προορισμού να βρίσκονται στο επίκεντρο των παρουσιάσεων

undefined

Η Μύκονος αποτελεί αναμφισβήτητα τον κορυφαίο ελληνικό προορισμό, ενώ τα boutique ξενοδοχεία της περιοχής αποτελούν τα πλέον υποδειγματικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tourετοιμάζει μια ιδιαίτερη διοργάνωση για την Τρίτη 4 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Saint John, με μια ειδική θεματολογία, που θα εστιάζει στην αύξηση των εσόδων από την πώληση των υπηρεσιών αλλά και στα τελευταία trends στο ξενοδοχειακό digital marketing.

Από τις παρουσιάσεις του Workshop δεν θα λείπουν όμως και οι ειδικές ενότητες σχετικά με τη βέλτιστη κατανομή των χώρων ενός boutique ξενοδοχείου, και η παρουσίαση επιλεγμένων παραδειγμάτων που θα αναλυθούν σε διάλογο με το κοινό. Οι επισκέπτες επίσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα Case Studies από επιλεγμένες εταιρείες, που παρουσιάζουν καινοτόμες και χρηστικές λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα boutique ξενοδοχείο.

Με την ολοκλήρωση του 100% Hotel Workshop Tour στη Μύκονο, η Demand, διοργανώτρια εταιρεία του event αλλά και της premium έκθεσης για ξενοδόχους 100% Hotel Show, θα μεταφέρει για πρώτη φορά το Workshop και εκτός Ελλάδας. Η ομάδα της Demand, οι ομιλητές του Tour αλλά και η Hotelier Academy που κάνει το συνολικό curation, θα επισκεφθούν τη Λεμεσό παρουσιάζοντας το 100% Hotel Workshop Tour για πρώτη φορά στην Κύπρο, αναδεικνύοντας τη δυναμική του θεσμού και εκτός συνόρων.

Για να παρακολουθήσετε το Workshop, μπορείτε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ.

Next stops:


Σαντορίνη | Σάββατο 1 Ιουνίου | De Sol

Μύκονος | Τρίτη 4 Ιουνίου | Saint John Mykonos Hotel

Κύπρος | Σάββατο 8 Ιουνίου | Atlantica Miramare Beach

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο