Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Μύκονος θα αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό του “The Hotel Design Workshop” στην Ελλάδα!

undefined

 

Το ‘The Hotel Design Workshop’ ολοκληρώνεται στη Μύκονο την Πέμπτη 10 Μαΐου, δίνοντας μια νέα διάσταση στα ξενοδοχεία του παγκόσμιου προορισμού-ορόσημο για πολυτελείς διακοπές! 

10 Μαΐου 2018, Saint John Hotel  

Με τελευταίο προορισμό τη Μύκονο, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, ολοκληρώνεται το “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show.

Την Πέμπτη 10 Μαΐου, οι ομιλητές του “The Hotel Design Workshop” αναμένεται να δώσουν μια άλλη διάσταση στα ξενοδοχεία της περιοχής, αφού θα εισάγουν δυναμικά την έννοια του ενισχυμένου Ξενοδοχειακού Concept αλλά και της διασύνδεσής του με το Design και το Place Identity του κάθε καταλύματος.

Στόχος είναι τα ξενοδοχεία της περιοχής να αφομοιώσουν πρώτα τη διεθνή τάση της ενισχυμένης ξενοδοχειακής ταυτότητας και να δώσουν για άλλη μια φορά το στίγμα στην παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά.

undefined

Οι ξενοδόχοι του νησιού θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις σχετικά με την ενίσχυση της γαστρονομικής ταυτότητας των καταλυμάτων, ενώ κατά τη διάρκεια του Workshop θα παρουσιαστούν και μια σειρά από πρακτικές για τη διασύνδεση του Concept με τις πωλήσεις, τόσο στα απευθείας online κανάλια όσο και μέσα στα ίδια τα καταλύματα. 

Οι ενότητες του Workshop περιλαμβάνουν την ανάλυση:

Συντονίζει ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy Greece. Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour του 100% Hotel Show. Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα. Μπορείτε να λάβετε το εισιτήριό σας εδώ. 

ΠΟΤΕ
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΠΟΥ
Saint John Hotel

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
10:00 – 18:00 

Περισσότερες πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο