Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Κρήτη υποδέχεται το δεύτερο 100% Hotel Workshop Tour στις 4 & 6 Μαΐου, στα Χανιά και το Ηράκλειο

 Μετά από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την Καλαμάτα και τη Ρόδο, το 100% Hotel Workshop Tour επισκέπτεται την Κρήτη, που αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, με τις ξενοδοχειακές επενδύσεις να βρίσκονται σε διαρκή ανάπτυξη. Ξεκινώντας από τα Χανιά το Σάββατο 4 Μαΐου στο ξενοδοχείο Minoa Palace, και συνεχίζοντας στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο Galaxy Hotel, η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour θα συναντήσει τους επαγγελματίες της περιοχής, σε ένα από τα πλέον αναβαθμισμένα ξενοδοχειακά workshops.

Με τη θεματολογία του Workshop να έχει στο επίκεντρο τα boutique style ξενοδοχεία, οι επιλεγμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν σημαντικά ζητήματα τόσο για τη σωστή κατασκευή ενός ξενοδοχείου όσο και για την ανάπτυξη των πωλήσεών του.

undefined

 Μερικά από τα σημαντικότερα θέματα που θα καλυφθούν είναι:

  • Η κατανομή των χώρων του ξενοδοχείου κατά την αρχιτεκτονική μελέτη.
  • Τα τελευταία design trends στα boutique ξενοδοχεία.
  • Οι πωλήσεις των εστιατορίων και του spa κατά τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου.
  • Τα τελευταία digital marketing trends σχετικά με τις άμεσες πωλήσεις.

Εκτός από τους βασικούς ομιλητές του workshop, δηλαδή τη Μαρία Σφυράκη, τον Ζένιο Ζένιου, τον Δημήτρη Ζέλιο και τον Γιάννη Κουτσόπουλο, στο workshop θα παρευρεθεί και η κυρία Αιμιλία Βλάμη από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, η οποία θα παρουσιάσει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σήμα πιστοποίησης “Boutique Hotel”.

Όπως και σε κάθε σταθμό, η εμπειρία του Workshop στην Κρήτη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία σημαντικών εταιρειών που αφορούν την ξενοδοχειακή αγορά, με την υποστήριξη της Demand (διοργανώτρια εταιρεία τόσο του 100% Hotel Show όσο και του 100% Hotel Workshop Tour), ενώ ενδιάμεσα στα κύρια sessions θα παρουσιαστούν και ενδιαφέροντα case studies.

Η είσοδος στα Workshops είναι δωρεάν και μπορείτε να λάβετε το εισιτήριό σας στα παρακάτω links:


ΧΑΝΙΑ
 

 Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 

 Minoa Palace 

 10:00 – 18:00  

  Πάρτε το εισιτήριό σας

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 

 Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Galaxy Hotel

 10:00 – 18:00 

Πάρτε το εισιτήριό σας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο