Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Κρήτη έκλεψε τις εντυπώσεις του 100% Hotel Workshop Tour, με την υψηλή ποιότητα αλλά και την προσέλευση του κοινού

Η Κρήτη έκλεψε τις εντυπώσεις του 100% Hotel Workshop Tour, με την υψηλή ποιότητα αλλά και την προσέλευση του κοινού

undefined

Η δεύτερη επίσκεψη του 100% Hotel Workshop Tour στο Ηράκλειο και τα Χανιά ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις, με την ομάδα της διοργάνωσης να μιλάει για έναν από τους πλέον εδραιωμένους προορισμούς του θεσμού!

undefined

Το 100% Hotel Workshop Tour επισκέφθηκε την Κρήτη, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο δημοφιλής προορισμός απέδειξε, ότι συνεχίζει να αποτελεί μία από τις περισσότερο αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με το υψηλό ενδιαφέρον αλλά και τη διάδραση ομιλητών και κοινού να αποτελούν σημαντικά στοιχεία της διοργάνωσης.

undefined

Εκτός από τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις, τα στελέχη της Demand, διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show και του 100% Hotel Workshop Tour, φρόντισαν για την παρουσία σημαντικών εταιρειών όπως οι Vimar, Scent+, LG Electronics, Europa αλλά και Nespresso, οι οποίες παρουσίασαν ενδιαφέροντα Case Studies, ενώ ήρθαν και σε άμεση επαφή με το κοινό. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της στάσης του 100% Hotel Workshop Tour στην Κρήτη, είναι το γεγονός ότι οι επαγγελματίες της περιοχής βρίσκονται σε υψηλή επενδυτική “διάθεση” και αποτελούν ένα από τα πλέον έτοιμα για αλλαγές κοινά, σύμφωνα με τη γνώμη των ομιλητών.

undefined

Με το 100% Hotel Workshop Tour να γίνεται ένας από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς θεσμούς, σε συνεργασία με την Hotelier Academy Greece, η ομάδα συνεχίζει το ταξίδι της στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Η δημοφιλής όμως εκπαιδευτική περιοδεία δεν σταματάει στην Ελλάδα, καθώς για πρώτη φορά θα επισκεφθεί και την Κύπρο, σε ένα special session στη Λεμεσό στις αρχές Ιουνίου.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.