Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Κέρκυρα υποδέχεται για πρώτη φορά το 100% Hotel Workshop Tour

Η ομάδα του 100% Hotel Show επιλέγει την Κέρκυρα ως έναν από τους 2 νέους προορισμούς στους οποίους θα ταξιδέψει το πολυαναμενόμενο “The Boutique Hotel Workshop”!

undefined

Η Κέρκυρα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, με μακρά τουριστική ανάπτυξη αλλά και με νέες επενδύσεις. Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, η επιλεγμένη ομάδα των ομιλητών του 100% Hotel Workshop Tour, θα επισκεφτεί την Κέρκυρα, στο ξενοδοχείο Corfu Palace, παρουσιάζοντας τους τρόπους μέσω των οποίων τα ξενοδοχεία της περιοχής θα ξεχωρίσουν για τον Boutique Style χαρακτήρα τους. 

Το ειδικό ξενοδοχειακό Workshop αφορά τόσο τα Boutique Ξενοδοχεία, που είναι και οι πρωταγωνιστές της ημερίδας, αλλά και τα μεγαλύτερα resorts που θα βρουν πρακτικούς τρόπους προώθησης των Εστιατορίων και του Spa αλλά και της αύξησης των αυτόνομων κρατήσεών τους. Εκτός από το σημαντικό ζήτημα των ξενοδοχειακών πωλήσεων, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ενότητες σχετικά με την αρχιτεκτονική και το design των Boutique ξενοδοχείων, ενώ ειδικά για την Κέρκυρα θα παρουσιαστεί και ένα ειδικό session σχετικά με την εκπαίδευση του προσωπικού. 

undefined

Οι παρουσιάσεις υπό την επιμέλεια της Hotelier Academy Greece έχουν ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το υψηλό επίπεδο και τον διαδραστικό τους χαρακτήρα, με τα εξειδικευμένα case studies επιλεγμένων εταιρειών να αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό.

Το δωρεάν αναβαθμισμένο σεμινάριο γίνεται με πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, και θα ταξιδέψει συνολικά σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο