Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Κέρκυρα έκλεψε την παράσταση στο 100% Hotel Workshop Tour

Πάνω από 100 άτομα παρακολούθησαν τις εντυπωσιακές παρουσιάσεις του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα, αποδεικνύοντας την τάση αλλαγής στον δημοφιλή προορισμό

undefined

Με τους συνολικούς επισκέπτες να ξεπερνούν τους 100 και με τεράστιο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η τρίτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour στην Κέρκυρα. Η κατάμεστη αίθουσα του Corfu Palace υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τόσο την ομάδα του 100% Hotel Show όσο και το ενδιαφερόμενο κοινό, ενισχύοντας το μοναδικής αξίας εκπαιδευτικό σεμινάριο με την επιμέλεια της Hotelier Academy Greece.

Η Κέρκυρα όμως εντυπωσίασε και τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, καθώς, εκτός από τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, υπήρξε και σημαντική υποστήριξη από την τοπική επαγγελματική κοινότητα για την καλύτερη οργάνωση του Workshop. Χαρακτηριστική ήταν η άμεση ανταπόκριση της Ένωσης Ξενοδόχων, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και όλων των τοπικών μέσων, που στήριξαν επικοινωνιακά το event, αλλά και τοπικών εταιρειών όπως το Corfu Palace και η Imperial Strom, καθώς και επαγγελματιών της περιοχής, όπως η Σπυριδούλα Ασωνίτου από τον Εξάντα, που ενίσχυσαν τη δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι ομιλητές του Workshop, Μαίρη, Ζένιος, Δημήτρης και Γιάννης, κέρδισαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, αφού οι παρουσιάσεις εμπλουτίστηκαν με ακόμη περισσότερες πληροφορίες και πρακτικά παραδείγματα, ενώ σημαντική υπήρξε και η συμμετοχή του Νίκου Σ. Μοράντη που παρουσίαζε παραδείγματα της Κέρκυρας σε συνάρτηση με το υλικό των workshops. Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφέρθηκαν τα ζωντανά social media του Liston Suites, του οποίου εκπρόσωποι βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό του Workshop, αλλά και το εστιατόριο Οίνος και Γεύσεις, που ανακαλύφθηκε τυχαία από την ομάδα των ομιλητών και της διοργάνωσης, και αναφέρθηκε ως παράδειγμα Boutique Φιλοξενίας.

Από το Workshop της Κέρκυρας δεν έλειψαν και οι μεγάλοι χορηγοί της δράσης, όπως οι εταιρείες VimarLG και Scent Plus, που παρουσίασαν ειδικά case studies και δημιούργησαν την αίσθηση μιας μικρο-έκθεσης, δίνοντας στοχευμένες λύσεις στους επισκέπτες του 100% Hotel Workshop Tour.

Επόμενος σταθμός είναι η Καλαμάτα, το Σάββατο 16 Μαρτίου, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα μεγάλα events της Ρόδου, των Χανίων, του Ηρακλείου, με την κορύφωση της δράσης να λαμβάνει χώρα στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο