Τα νέα των μελών μας

Demand: Η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη στάση του 100% Hotel Workshop Tour στην Πελοπόννησο

Με τη Μεσσηνία να αναδεικνύεται ως ένας από τους δυναμικότερα ανερχόμενους προορισμούς, το 100% Hotel Workshop Tour κάνει την πρώτη του στάση στην Καλαμάτα, προσκαλώντας τους επαγγελματίες τόσο του προορισμού αυτού όσο και της ευρύτερης περιοχής.

undefined

Μετά την Κέρκυρα, η Καλαμάτα αποτελεί τον επόμενο νέο προορισμό του 100% Hotel Workshop Tour, με τους ομιλητές να ετοιμάζουν ένα ειδικό session για τον δυναμικά ανερχόμενο προορισμό. Άλλωστε, η Πελοπόννησος έχει αποδείξει την αγάπη της για τα Boutique Ξενοδοχεία, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί σε αυτή μερικά από τα πλέον φημισμένα boutique καταλύματα. Επομένως, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των προορισμών του 100% Hotel Show.

Τόσο η διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Workshop Tour, Demand Fairs & Media, όσο και οι ομιλητές του Workshop, Μαίρη Σφυράκη, Ζένιος Ζένιου, Δημήτρης Ζέλιος και Γιάννης Κουτσόπουλος, προγραμματίζουν ένα ιδιαίτερο event για τον δημοφιλή προορισμό, ενώ η Hotelier Academy Greece αναζητά τα νέα εξατομικευμένα παραδείγματα του προορισμού, τα οποία θα παρουσιαστούν στο κομμάτι των Best Practices. Εκτός από τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις των ομιλητών, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και χρήσιμα Case Studies από συνεργαζόμενες εταιρείες, βρίσκοντας πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

undefined

To 100% Hotel Workshop της Καλαμάτας ξεκινάει το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Horizon Blu και οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν το δωρεάν εισιτήριό τους σε αυτό το link

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο