Τα νέα των μελών μας

Demand: Hotel Design Awards 2018: Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής

undefined

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής καθώς και το πλάνο προβολής των νικητών! 

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στα Hotel Design Awards, το σημαντικότερο διαγωνισμό ξενοδοχειακού Design, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με μία επίλεκτη κριτική επιτροπή. Ο διαγωνισμός αναμένεται να είναι πιο δυναμικός από ποτέ, ενώ για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά έργα.

Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος Αρχιτέκτονες και Ξενοδόχοι, οι οποίοι κερδίζουν:

 • Προώθηση και ανάδειξη του έργου τους στην Ελληνική Τουριστική αγορά.
 • Προβολή σε διεθνές επίπεδο από την ειδική καμπάνια εξωστρέφειας του 100% Hotel Show
 • Ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από την έκθεση, αφού οι νικητές καταλαμβάνουν περίοπτη θέση. 

undefined

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ 

Έπειτα από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, και με σημαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευτεί, τα Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, συμβάλλουν δυναμικά στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα προώθησης των νικητών σε διεθνές επίπεδο. Με μια σειρά συντονισμένων ενεργειών, οι νικητές θα αποκτούν προβολή σε διεθνείς αγορές μέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καμπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν όσο και τους συντελεστές, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

Η ομάδα του 100% Hotel Show πιστεύει ακράδαντα ότι τόσο τα ελληνικά ξενοδοχεία όσο και οι ελληνικές εταιρείες, συγκαταλέγονται στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, και προωθεί στο πλαίσιο αυτό την ανάπτυξη συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο μέσα από ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας που θα ανακοινωθεί σύντομα. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 

 • Δήλωση για υποβολή συμμετοχής: 06 Ιουλίου 2018
 • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 27 Ιουλίου 2018
 • Αξιολόγηση συμμετοχών: 17 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 28 Σεπτεμβρίου 2018
 • Ψηφοφορία Κοινού: 16- 19 Νοεμβρίου 2018
 • Έκθεση short listed συμμετοχών: 16- 19 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2018
 • Τελετή Βράβευσης: 16 Νοεμβρίου 2018 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

Ο 5ος διαγωνισμός Hotel Design Awards 2018, περιλαμβάνει τα εξής στάδια (από άποψη χρόνου και ενεργειών):

 1. Κατά το πρώτο στάδιο, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι (Αρχιτέκτονες, Designers, Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Operators, Επενδυτές-Developers) να αποστείλουν στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού φακέλους υποψηφιότητας. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό των υποψηφιοτήτων από κάθε συμμετέχοντα. Το πρώτο στάδιο οδηγεί σε επιλογή βραχείας λίστας.
 2. Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει κλειστή συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής σε χρόνο εύλογο πριν τη διεξαγωγή της έκθεσης 100% Hotel Show και επιλογή των βραβείων ανάμεσα στα short listed επιλεγμένα έργα. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν και θα απονεμηθούν σε μια υψηλού επιπέδου τελετή, η οποία θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου 2018, την ημέρα του VIP Opening του 100% Hotel Show 2018.
 3. Τα έργα τα οποία θα επιλεγούν στη βραχεία λίστα θα παρουσιαστούν σε πινακίδες κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 17-20 Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας, ενώ στο χώρο της έκθεσης θα υπάρξει και ψηφοφορία για να αναδειχθεί το έργο που θα κερδίσει το βραβείο κοινού. Η ανακοίνωση για το έργο που κέρδισε το βραβείο κοινού θα γίνει μετά την Έκθεση.

Δείτε τις κατηγορίες & τα κριτήρια συμμετοχής

 

Αποστείλετε το υλικό σας μέχρι και την Παρασκευή 27/07/2018 και βάλτε το ξενοδοχειακό σας έργο στο επίκεντρο της τουριστικής αγοράς!

 • Έναρξη Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: 20/06/2018
 • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 27/07/2018

 

Δείτε τους νικητές των Hotel Design Awards 2017

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο