Τα νέα των μελών μας

Demand: Hotel Design Awards 2017: Παράταση Δηλώσεων Συμμετοχής & Αποστολής Υλικού

 undefined

Οι δηλώσεις συμμετοχής & η αποστολή του Υλικού για τα Hotel Design Awards 2017, παίρνουν παράταση μέχρι και 31/07/2017, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των αρχιτεκτόνων και ιδιοκτητών καταλυμάτων.
by: Maria Maraggianou

Τα Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, αναμένονται δυναμικότερα από ποτέ. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικά από τα πιο αξιόλογα ξενοδοχειακά έργα σε Ελλάδα και Κύπρο, αυξάνοντας τη δυσκολία του ρόλου της κριτικής επιτροπής.

Αξιολογώντας το μεγάλο ενδιαφέρον, το 100% Hotel Show δίνει παράταση για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής αλλά και για την αποστολή του υλικού, μέχρι και 31/07/2017.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@hotelshow.gr ή στο τηλέφωνο 210 9408717. 

undefined

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Λήξης Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής & Αποστολής Υλικού: 31/07/2017

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο