Τα νέα των μελών μας

Demand: Χανιά vs Ηράκλειο: Το “The Hotel Design Workshop” ταξιδεύει στην Κρήτη!

 

 undefined

Το ‘The Hotel Design Workshop’ επισκέπτεται δυο μεγάλους προορισμούς της Κρήτης, τα Χανιά & το Ηράκλειο, με στόχο την εκκίνηση μιας νέας εποχής για τα ξενοδοχεία του νησιού!

Ηράκλειο: 7 Μαΐου 2018, Aquila Atlantis 

Χανιά: 8 Μαΐου 2018, Minoa Palace  

Η Κρήτη, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σπουδαιότερους Ελληνικούς προορισμούς, με τους ξενοδόχους της περιοχής να αποτελούν παράδειγμα επαγγελματικής εξέλιξης.  

Το ‘The Hotel Design Workshop’ ταξιδεύει στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 7 Μαΐου και στα Χανιά την Τρίτη 8 Μαΐου, ετοιμάζοντας ένα ειδικό περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ξενοδοχείων της περιοχής. 

Με το στοίχημα να αποκτήσουν τα ξενοδοχεία της Κρήτης μοναδική ταυτότητα και να απαλλαγούν από το μαζικό χαρακτήρα που επιβάλλουν πολλές φορές οι μεγάλοι Tour Operators, οι Ομιλητές του Workshop έρχονται να δώσουν ιδέες για το πώς ορίζεται ένα δυνατό ξενοδοχειακό concept αλλά και το πώς διασυνδέεται με το operation και το design. 

Η έμφαση στη γαστρονομία, που αποτελεί και ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά της κρητικής φιλοξενίας, αλλά και η παρουσίαση τρόπων ενίσχυσης των απευθείας κρατήσεων, αναμένεται να δώσουν ουσιαστικές λύσεις στους ξενοδόχους της περιοχής και να τους φέρουν σε επαφή με νέες προοπτικές. 

Οι ενότητες του Workshop περιλαμβάνουν την ανάλυση:

Συντονίζει ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy Greece

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 100% Hotel Workshops Tour του 100% Hotel Show. Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και Αρχιτέκτονες που αναλαμβάνουν ξενοδοχειακά έργα. Μπορείτε να λάβετε το εισιτήριό σας για το Ηράκλειο εδώ και για τα Χανιά εδώ. 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 

 Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 

 Aquila Atlantis Hotel  

 10:00 – 18:00 

Πάρτε το εισιτήριό σας 

ΧΑΝΙΑ 

 Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 

 Minoa Palace 

 10:00 – 18:00  

  Πάρτε το εισιτήριό σας

  

Όλα τα workshops είναι εντελώς δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής

 

undefined

 

undefined

  

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο