Τα νέα των μελών μας

Demand: Greeks Teach Hospitality: Λάβετε μέρος στη διεθνή καμπάνια εξωστρέφειας του 100% Hotel Show!

undefined

 

Η ειδική ομάδα του 100% Hotel Show, μελετώντας τις δηλώσεις συμμετοχής στην καμπάνια Greeks Teach Hospitality, θα επιλέξει τους τελικούς συμμετέχοντες, τους οποίους θα παρουσιάσει: 

  • Στην έκθεση WTM London στο περίπτερο του 100% Hotel Show.
  • Στο Αγγλόφωνο Online Section του Greeks Teach Hospitality που θα δημοσιευτεί στην πλατφόρμα www.hotelshow.gr
  • Στο ειδικό έντυπο Greeks Teach Hospitality που θα διανεμηθεί σε key contacts.
  •  

ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ;

Η συμμετοχή των ξενοδοχείων είναι δωρεάν και γίνεται με τους εξής 2 τρόπους: 

  • Μέσω των Hotel Design Awards: Οι συμμετέχοντες στη βραχεία λίστα των Hotel Design Awards θα προωθηθούν δωρεάν μέσω της καμπάνιας Greeks Teach Hospitality, από το ειδικό section της καμπάνιας (δες εδώ πώς μπορείς να λάβεις μέρος στα Hotel Design Awards).
     
  • Μέσω αξιολόγησης καινοτομίας: Η ομάδα του 100% Hotel Show θα επιλέξει μερικά από τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία που παρουσιάζουν κάποια ιδιαιτερότητα ή καινοτομία, τα οποία και θα παρουσιάσει ως Case Studies. 

ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ;

Το Greeks Teach Hospitality αποτελεί ιδανικό εργαλείο για την προώθηση Ελληνικών εταιρειών ή Επαγγελματιών με εξαγωγικό χαρακτήρα, που θέλουν να στοχεύσουν την ξενοδοχειακή αγορά και εκτός Ελλάδος. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες επιλέγονται από την ομάδα του 100% Hotel Show και πρέπει να πληρούν τα παρακάτω στοιχεία:
 

  1. Να έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν την υπηρεσία ή το προϊόν τους.
  2. Να έχουν Website και επικοινωνιακό υλικό και σε Αγγλόφωνη έκδοση

Η ύπαρξη πελατολογίου εκτός Ελλάδος, προσμετράται θετικά στην πιθανότητα επιλογής για συμμετοχή στην καμπάνια. Παράλληλα, οι Εκθέτες του 100% Hotel Show 2017, θα λάβουν ειδική έκπτωση στο γενικό τιμοκατάλογο συμμετοχής στην καμπάνια (πατήστε εδώ για να δείτε τα ειδικά πακέτα συμμετοχής). 

Για δήλωση συμμετοχής είτε ως Ξενοδόχος είτε ως Εταιρεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κυρία Μαρία Μαραγγιανού, στο τηλέφωνο 210 9408717 ή με e-mail στο mg@demand.com.gr 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο