Τα νέα των μελών μας

Demand: Γνωρίστε τους ομιλητές του 100% Hotel Workshop Tour 2019

undefined

Όπως κάθε φορά, στόχος του 100% Hotel Show είναι να επιλέξει — σε συνεργασία με τη Hotelier Academy — ομιλητές που θα εμπνεύσουν και με άμεσο τρόπο θα μεταβιβάσουν την τεχνογνωσία τους στους Ξενοδόχους αλλά και τους Αρχιτέκτονες που θα παρακολουθήσουν τα Workshops. Έτσι και φέτος, η ομάδα του “The Boutique Hotel Workshop” απαρτίζεται από ταλαντούχους επαγγελματίες αλλά και από τα ίδια τα στελέχη του 100% Hotel Show, που θα δώσουν το “παρών” τους σε όλους τους προορισμούς.

 undefined

Μαίρη Σφυράκη – Interior Designer

Η Μαίρη, συμμετέχει για δεύτερη χρονιά ως κεντρική ομιλήτρια στο 100% Workshop Tour, και αποτελεί ένα από τα βασικά άτομα που συνετέλεσαν στην επιτυχία της περσινής διοργάνωσης. Με τη σημαντική της εμπειρία στο χώρο, θα προσεγγίσει φέτος το θέμα του τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την Αρχιτεκτονική μελέτη ενός Boutique ξενοδοχείου, ενώ στόχος της θα είναι να κινητοποιήσει το διάλογο με τους Αρχιτέκτονες που θα παρακολουθήσουν το Workshop, ενώ ταυτόχρονα να συνδέσει το νέο Tour, με σημαντικά σημεία της περσινής περιοδείας, που αφορούσαν το Hotel αλλά και το Design Concept.

LinkedIn Profile →

Δημήτρης Ζέλιος – Custom Furniture Designer & Hotelier

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον Αρχιτεκτονικό κλάδο και το industrial design, αλλά και υπό την ιδιότητά του ως ξενοδόχος, ο Δημήτρης θα προσεγγίσει το ρόλο του Design στα Boutique Ξενοδοχεία, ενώ θα μιλήσει και για το ρόλο της τοπικής Αρχιτεκτονικής. Ταυτόχρονα, μέσα από ιδιαίτερα παραδείγματα, θα παρουσιάσει εφαρμογές ιδιαίτερου Design σε Boutique Ξενοδοχεία αλλά και έξυπνες λύσεις custom σχεδιασμού, ενώ θα δώσει έμφαση στα στοιχεία που κάνουν ένα Boutique κατάλυμα ξεχωριστό.

LinkedIn Profile →

Ζένιος Ζένιου – Hotel Concept Expert

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή του στο πρώτο 100% Hotel Workshop Tour, κατά τη διάρκεια του οποίου ανέλυσε τη σημασία ανάπτυξης ξενοδοχειακού concept για κάθε σύγχρονο κατάλυμα, ο Ζένιος θα εστιάσει φέτος στην παρουσίαση τεχνικών Upselling μέσα στα boutique ξενοδοχεία. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία στο κομμάτι της προδιαγραφής ενός επιτυχημένου concept ξενοδοχείου, θα δώσει έξυπνα tips σχετικά με την αύξηση των εσωτερικών πωλήσεων στα καταλύματα (εστιατόρια, spa κ.λπ.), που οδηγούν σε ενίσχυση του συνολικού revenue. 

LinkedIn Profile →

Γιάννης Κουτσόπουλος – Hotel Marketing Specialist

Η συνεργασία του Γιάννη με δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα Boutique Ξενοδοχεία, έχει εξασφαλίσει μια ισχυρή τεχνογνωσία στην προώθησή τους σε Β2Β & Β2C επίπεδο. Σε μια ιδιαίτερα στοχευμένη παρουσίαση, ο Γιάννης θα μιλήσει για ειδικά κομμάτια που πρέπει να προσέξει ένα Boutique Ξενοδοχείο για να ενισχύσει τις πωλήσεις του, ενώ θα υπογραμμίσει τεχνικές που δίνουν πραγματικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Επίσης, έμφαση θα δοθεί και στο θέμα των εξειδικευμένων Travel Agents αλλά και σε ειδικά κανάλια με δυναμικότερες προοπτικές.

LinkedIn Profile →

Νίκος Σ. Μοράντης – Hospitality Strategy Expert

Όπως σε όλα τα Workshops του 100% Hotel Show, ο Νίκος θα έχει το ρόλο του συντονιστή, ακολουθώντας το περσινό πετυχημένο μοντέλο του 100% Hotel Workshop Tour, με τον άμεσο σχολιασμό των παρουσιάσεων αλλά και τη δημιουργία ενός διαδραστικού κλίματος που κάνει τις παρουσιάσεις πιο κατανοητές και ζωντανές. Μέσω διευκρινιστικών ερωτήσεων στους ομιλητές, θα φροντίσει ώστε το κοινό να λάβει ακόμα περισσότερες συμβουλές, κυρίως μέσα από απλά και κατανοητά παραδείγματα και πρακτικές, ενώ, παράλληλα, θα ενισχύει το διάλογο μεταξύ κοινού και ομιλητών.

LinkedIn Profile →

Δείτε την αναλυτική θεματολογία του 

“The Boutique Hotel Workshop Tour”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο