Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs & Media: Το 100% Hotel Show επέστρεψε δυναμικά, σηματοδοτώντας την επαναφορά των Ξενοδοχειακών Εκθέσεων

 

undefined

 

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners επανήλθε δυναμικά, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς των Ξενοδοχειακών Εκθέσεων, φέρνοντας και πάλι σε επαφή Ξενοδόχους, Επενδυτές και Αρχιτέκτονες με επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, σε ένα κλίμα υψηλής επενδυτικής διάθεσης. 

undefined

Αποτελώντας μια από τις πρώτες εκθέσεις του Ξενοδοχειακού Κλάδου που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα (και την πρώτη στην Αθήνα) μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας, το 100% Hotel Show επανήλθε δυναμικά, λειτουργώντας και πάλι ως σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου, ενώ παράλληλα έδωσε το μήνυμα επανεκκίνησης των Ξενοδοχειακών Εκθέσεων, αλλά και της σημασίας τους για την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αγοράς. Μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας, αλλά και με έναν ειδικό σχεδιασμό της έκθεσης για την αποφυγή συνωστισμού, πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες συναντήσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών με πραγματικό επενδυτικό ενδιαφέρον, αλλά και επιτυχημένα workshops που κάλυψαν τα επερχόμενα trends για τη νέα season. 

undefined

Το 100% Hotel Show ξεκίνησε με την Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδικό format, όπου παρευρέθηκαν δεκάδες Ξενοδόχοι και Αρχιτέκτονες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, αλλά και σημαντικοί καλεσμένοι όπως η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία, εκπροσωπώντας επίσημα τον Πρωθυπουργό, χαιρέτησε την έναρξη της Διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια της απονομής αναδείχθηκαν οι εντυπωσιακότεροι σχεδιασμοί Ελληνικών Ξενοδοχείων, στην πιο ανταγωνιστική διοργάνωση των βραβείων μέχρι σήμερα, ενώ η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με την κανονική λειτουργία της έκθεσης, για τους κατόχους της ειδικής VIP πρόσκλησης. 

undefined

Με το κοινό να δηλώνει δυναμική παρουσία το Σάββατο, προσεγγίζοντας την αίσθηση της Pre-Covid περιόδου, αλλά και με μια σταθερή επισκεψιμότητα και τις υπόλοιπες ημέρες της Διοργάνωσης, δύο από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των επισκεπτών αποτέλεσαν το υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον και η απόλυτα στοχευμένη προσέγγιση, με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση επαφών με πραγματικές προοπτικές συνεργασίας. Επιπρόσθετα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το γεγονός ότι το φετινό 100% Hotel Show προσέλκυσε ένα αξιοσημείωτο ποσοστό νέων επισκεπτών που σχεδιάζουν να μπουν στον ξενοδοχειακό κλάδο με την επικείμενη ανακοίνωση των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, ανανεώνοντας σημαντικά τις επαφές των εταιρειών που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση. 

undefined

Όπως είναι γνωστό, τα Ξενοδοχειακά Workshops αποτελούν διαχρονικά έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της Διοργάνωσης, κάτι που συνεχίστηκε και φέτος καθώς, για άλλη μια χρονιά, τα περισσότερα από αυτά πραγματοποιήθηκαν σε μια sold out αίθουσα, αλλά και με αρκετό κοινό να τα παρακολουθεί διαδικτυακά, αφού για πρώτη χρονιά υπήρχε παράλληλη Live Broadcasting μετάδοση. Εκτός από τον ενημερωτικό τους χαρακτήρα, φέτος για πρώτη φορά οι ομιλητές εστίασαν στην ανάλυση πραγματικών δεδομένων σχετικά με τη ζήτηση στην Ελλάδα, ενώ παρουσιάστηκαν και case studies από λύσεις εταιρειών, δίνοντας έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα στις παρουσιάσεις. 

undefined

Ολοκληρώνοντας την ένατή του διοργάνωση, και με το θετικό μήνυμα για τη σημασία των Εκθέσεων για την Ξενοδοχειακή Αγορά, το 100% Hotel Show ξεκινάει ήδη την προετοιμασία του για την επετειακή 10η Διοργάνωσή του, βάζοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του το πλήρως μελετημένο και απόλυτα επιλεγμένο μίγμα εκθετών και εκθεμάτων, τις καινοτόμες, premium και πλούσιες σε πληροφορία Παράλληλες Δράσεις του, τις διεθνείς συμμετοχές, αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών από σημαντικές ξενοδοχειακές αγορές της Μεσογείου. 

undefined

Το επόμενο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το διάστημα 18 – 21 Νοεμβρίου 2022, στο MEC Παιανίας. 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο