Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs & Media: Τα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες με εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχεία

 

undefined

 

Το 100% Hotel Show, αναβαθμίζει την εκθεσιακή του εμπειρία, λανσάροντας μια σειρά από σήματα που θα βοηθήσουν τους Ξενοδόχους να εντοπίσουν ευκολότερα τις εταιρείες με λύσεις που αναζητούν και να οδηγηθούν σε επιτυχημένες συναντήσεις. 

Επιστρέφοντας στο MEC Παιανίας, 19-22 Νοεμβρίου 2021, μετά από 2 χρόνια, το 100% Hotel Show, ετοιμάζει μια σειρά από αλλαγές που και θα αναβαθμίσουν την εκθεσιακή εμπειρία αλλά και θα εξασφαλίσουν καλύτερα αποτελέσματα, για τους Ξενοδόχους και τους Αρχιτέκτονες που θα το επισκεφτούν. Εκτός από τη νέα μορφή της έκθεσης για μια πιο ασφαλή συμμετοχή σε σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση, όπως φαρδύτεροι διάδρομοι, πιο πολλοί open space χώροι αλλά και αυστηρά μέτρα προστασίας, η Έκθεση αποκτά και μια νέα αναβαθμισμένη σήμανση που θα βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ευκολότερα τις λύσεις που αναζητούν. 

Για τον λόγο αυτό, και για πρώτη φορά, θα λανσάρει μια σειρά από νέα σήματα για τις εταιρείες που συμμετέχουν, έτσι ώστε να προβάλλουν πιο εύκολα και με ενιαίο τρόπο τις ξενοδοχειακές λύσεις που παρέχουν. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης, θα μπορούν να ακολουθούν τα σήματα αυτά και να καλύψουν τις ανάγκες τους κατά την επίσκεψή τους.  

Ποια είναι όμως τα νέα σήματα του 100% Hotel Show; 

Τα σήματα είναι έξι, και έχουν δημιουργηθεί έπειτα από έρευνα στις κλασικές ξενοδοχειακές ανάγκες, αλλά και στις νέες που έχουν προκύψει και μετά τον COVID 19: 

Χτίζω – Ανακαινίζω Ξενοδοχείο

Εταιρείες που παρέχουν σχεδιαστικές λύσεις, υλικά, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν την διαδικασία οικοδόμησης και ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου. 

Contract Υλικά

Εταιρείες που διαθέτουν υλικά για συνεργασίες τύπου contract, δηλαδή που έχουν τη δυνατότητα για εξατομικευμένη παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων κατόπιν παραγγελίας, σε ειδικές τιμές. 

Covid-19 Λύσεις 

Εταιρείες που διαθέτουν λύσεις που μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του Covid-19, όπως προϊόντα και τεχνολογίες αποστείρωσης, αντιμικροβιακά υλικά αλλά και touchless τεχνολογίες. 

Sustainable Solutions 

Εταιρείες που διαθέτουν υλικά, υπηρεσίες και λύσεις φιλικές προς το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο και ενισχύουν το Sustainability των Ξενοδοχείων. 

Ξενοδοχειακές Τεχνολογίες 

Εταιρείες που διαθέτουν τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις ξενοδοχειακές ανάγκες  είτε σε επίπεδο σχεδιασμού, operation αλλά και πωλήσεων & marketing. 

Προτάσεις Ευεξίας 

Εταιρείες που διαθέτουν λύσεις αναβάθμισης της συνολικής εμπειρίας των ταξιδιωτών, με υπηρεσίες και δραστηριότητες εντός και εκτός του καταλύματος. 

undefined

Πως μπορούν να με βοηθήσουν τα νέα σήματα του 100% Hotel Show; 

Τα νέα σήματα δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν την εκθεσιακή εμπειρία της επίσκεψης στο 100% Hotel Show και μπορείτε να τα βρείτε:

  • Σε Eιδικές Σημάνσεις κατά την διάρκεια της Έκθεσης: Σε όλα τα περίπτερα θα τοποθετηθεί μια ειδική σήμανση πάνω στην οποία θα μπορείτε να βλέπετε τα σήματα που αφορούν την κάθε εταιρεία και να καταλαβαίνετε αν διαθέτουν τις λύσεις που αναζητάτε.
  • Στο Website του 100% Hotel Show: Από 1η Νοεμβρίου θα δημιουργηθούν ειδικά φίλτρα στην λίστα εκθετών του 100% Hotel Show μέσω των οποίων θα μπορείτε να εντοπίζετε τις εταιρείες που διαθέτουν τις σχετικές λύσεις για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας. 
  • Στα Προφίλ και τα Websites των Εκθετών: Τόσο στο προφίλ του κάθε εκθέτη του 100% Hotel Show, όσο και στο επίσημο Website τους, θα μπορείτε να βρείτε τα ειδικά σήματα που θα επικοινωνούν τις λύσεις που διαθέτουν. 

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 19-22 Νοεμβρίου 2021 στο MEC Παιανίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα περί διοργάνωσης εκθέσεων για την προστασία από τον COVID-19.

  • Δεν έχεις εγγραφείΕγγράψου εδώ και πάρε το badge εισόδου στην έκθεση
  • Είσαι ήδη εγγεγραμμένος; Πάτησε εδώ και επικαιροποίησε τα στοιχεία σου 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο