Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs & Media: Τα 11 Ξενοδοχεία που διακρίθηκαν στα 100% Hotel Design Awards 2021 και τα Highlights της βραδιάς

undefined

 

 

Η Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards επέστρεψε δυναμικά με τη φυσική της παρουσία, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και σε όσους συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξή του.

Για ακόμη μία φορά, οι συμμετοχές των 100% Hotel Design Awards εντυπωσίασαν κοινό και Κριτική Επιτροπή. Όλοι μαζί συναντήθηκαν και πάλι από κοντά κατά τη βραδιά της Τελετής Απονομής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% HotelShow, μετατρέποντάς την στη μεγαλύτερη συνάντηση του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design.

undefined

 

Ο θεσμός, στην 8η διοργάνωσή του, παρουσίασε εντυπωσιακά ξενοδοχεία τα οποία ξεχώρισαν για τον ιδιαίτερο Αρχιτεκτονικό τους Σχεδιασμό αλλά και για το μοναδικό τους Design. Για άλλη μία φορά είδαμε να παρουσιάζονται έργα από όλη την Ελλάδα (από το πιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας έως και τον ιδιαίτερο προορισμό της Ανάφης), καθώς και από την Κύπρο.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε, ένα γνώριμο για τον θεσμό πρόσωπο, ο Ζένιος Ζένιου, ο οποίος, με τις γνώσεις και τις τοποθετήσεις του, έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στην παρουσίαση. Πολύ σημαντική για την επιτυχία της βραδιάς της Τελετής Απονομής, ήταν η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων του διαγωνισμού οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά των νικητών, αφού και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελεί εκ των πραγμάτων μια σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα βραβεία έχουν αποκτήσει, από τις πρώτες τους κιόλας διοργανώσεις, διεθνή χαρακτήρα, ο οποίος ενισχύθηκε και φέτος με την παρουσία ενός ακόμα διακεκριμένου Designer, του Gian Paolo Venier, ως μέλους τής Κριτικής Επιτροπής.

undefined

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, ασφαλώς, οι Νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της Κριτικής Επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκομένων.

Η φετινή Τελετή Απονομής είχε ένα διαφορετικό format, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είδαμε το πλήθος των Απονεμητών που υπήρχε στις προηγούμενες διοργανώσεις. Πέραν του κεντρικού παρουσιαστή και του Διοργανωτή της Έκθεσης, Δημήτρη Αντωνάκου, ιδιαίτερης σημασίας ήταν και η συμμετοχή τής Υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, προλόγισε την Τελετή Απονομής.

undefined

Οι Special Partners των 100% Hotel Design Awards είχαν και φέτος την τιμητική τους, καθώς συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην ενίσχυση του θεσμού αλλά και στο αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε.

Special Sponsor

Bagno y Bagno 

Nominators

 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βασικές Κατηγορίες

Καλύτερο Resort: The Olivar Suites
Καλύτερο City Style ΞενοδοχείοThe Modernist, Athens
Καλύτερη  ΒίλαHerbs Villa (in Ekies All Senses Resort)

Καλύτερο Boutique Style Ξενοδοχείο: Monsieur Didot

Καλύτερο Luxury Apartment: Santorini Sky
Καλύτερο Δωμάτιο & ΜπάνιοKalesma

Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception: Kalesma

Καλύτερος Περιβάλλων ΧώροςNative Beach Villa by Elafonissi Villas
Καλύτερο All-Day Restaurant: Pallas Philocaly (Restaurant)

Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας: Aeonic Suites and Spa

 

Ειδικές Κατηγορίες

Ειδικό Βραβείο για μη υλοποιημένο έργο: The Green Luxury Villas

Ειδικό βραβείο καλύτερης φωτογράφισης: Olea All Suite Hotel 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο