Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs & Media: “Συναντιόμαστε Ξανά!”: Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show

 

undefined

 

Το 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ανακοινώνει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του: «Συναντιόμαστε Ξανά!». H Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό της μοντέλο, και επικεντρώνεται στην μετά Covid-19 εποχή, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες λύσεις και trends αναφορικά με το housekeeping, το design και τα online κανάλια διανομής. 

undefined

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια των συμμετεχόντων, το φετινό 100% Hotel Show σχεδιάζει την πραγματοποίησή του σε Upgraded Version, που βασίζεται στα Προκαθορισμένα Ραντεβού, την Ελεγχόμενη Προσέλευση και σε περισσότερους Ελεύθερους Χώρους για την αποφυγή συνωστισμού. Επιπλέον, προγραμματίζει την Παράλληλη Online Διοργάνωσή του για Απομακρυσμένη Συμμετοχή, παρέχοντας Virtual Booth σε όλους τους Εκθέτες. Στην ίδια λογική, έχει διαμορφωθεί και το format των Ξενοδοχειακών Workshops επιτρέποντας την εύκολη και άμεση διάδραση με τον ομιλητή, αλλά και την Online Παρακολούθησή τους. 

undefined

Το ολοκληρωμένο πλάνο της Έκθεσης, αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Upgraded Version του 100% Hotel Show, θα ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβρη, ενώ η ομάδα της Διοργανώτριας Εταιρείας, Demand Fairs & Media, ήδη εργάζεται πυρετωδώς για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σύμφωνα με τα Παγκόσμια Υγειονομικά Πρωτόκολλα, διατηρώντας την αναβαθμισμένη εμπειρία της Έκθεσης. 

Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19 – 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την Έκθεση.

undefined

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο