Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs & Media: Η ετήσια συνάντηση των WebHotelier – PrimalRES επιστρέφει στο 100% Hotel Show | 19-22 Νοεμβρίου | MEC Παιανίας

 

undefined

 

Η WebHotelier και η συνέργειά της με την PrimalRES έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μία από τις σημαντικότερες λύσεις πωλήσεων για ξενοδοχεία, προσδίδοντας μάλιστα στον όρο Booking Engine και Channel Manager, πολύ μεγαλύτερες προεκτάσεις. Έχοντας το 100% Hotel Show, ως το σημείο αναφοράς για τη συνάντησή τους με την ξενοδοχειακή αγορά τα τελευταία χρόνια, οι δύο δυναμικές εταιρείες επιστρέφουν στην έκθεση 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, και συναντιούνται ξανά με το ξενοδοχειακό κοινό, παρουσιάζοντας τις νέες λύσεις που παρέχουν στην ξενοδοχειακή αγορά, μετά την εμφάνιση της Πανδημίας. 

Εκτός λοιπόν από την εκθεσιακή συμμετοχή, κατά την οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη των δύο εταιρειών, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 12:30, θα παρουσιαστεί και το καθιερωμένο Workshop κατά το οποίο θα αναλυθούν: 

  1. Στατιστικά για τη ζήτηση στην Ελλάδα πριν και μετά την Πανδημία.
  2. Σχετική ανάλυση των τάσεων, αλλά και των προβλέψεων για το 2022.
  3. Παρουσίαση των νέων features των δύο εταιρειών που θα ενισχύσουν τις άμεσες κρατήσεις των ξενοδοχείων. 

undefined

Προς διευκόλυνσή σας, προτείνεται να:

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 19-22 Νοεμβρίου 2021 στο MEC Παιανίας, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα περί διοργάνωσης εκθέσεων για την προστασία από τον Covid-19.

  • Δεν έχεις εγγραφείΕγγράψου εδώ και πάρε το badge εισόδου στην έκθεση.
  • Είσαι ήδη εγγεγραμμένος; Πάτησε εδώ και επικαιροποίησε τα στοιχεία σου. 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο