Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs & Media: 8th 100% Hotel Design Awards 2021

undefined

 

 

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα 100% Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής καθώς και ένα στοχευμένο πλάνο προβολής για τους συμμετέχοντες!

undefined

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «100% Hotel Design Awards», και το στοχευμένο πλάνο Προβολής των Νικητών, αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη Βραχεία Λίστα του Διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός «100% Hotel Design Awards», που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design, και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.
  • Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

undefined

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Έπειτα από επτά επιτυχηµένες διοργανώσεις, και µε σηµαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα ΙΟΟ% Hotel Design Awards συμβάλλουν δυναμικά στη συστηµατική προβολή, αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραµµα προώθησης τόσο των νικητών, όσο και των short listed συµµετοχών, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Με µια σειρά συντονισµένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγµένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες αγορές µέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καµπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • Δήλωση για υποβολή συμμετοχής: 14 Ιουνίου 2021
  • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 5 Ιουλίου 2021
  • Αξιολόγηση συμμετοχών: 30 Αυγούστου 2021
  • Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 20 Σεπτεμβρίου 2021
  • Ψηφοφορία Κοινού: 19-22 Νοεμβρίου 2021
  • Έκθεση short listed συμμετοχών: 19-22 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2021
  • Τελετή Βράβευσης: 19 Νοεμβρίου 2021 

Δείτε τις κατηγορίες & τα κριτήρια συμμετοχής

undefined

Δείτε τους νικητές των 100% Hotel Design Awards 2020  

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο