Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs & Media: 20+ Ξενοδοχειακά Workshops στο 100% Hotel Show του Νοεμβρίου

Πάνω από 20 ξενοδοχειακά workshops και 40 ομιλητές στο 100% Hotel Show του Νοεμβρίου

Τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show επιστρέφουν τον Νοέμβριο με ανανεωμένη μορφή, φιλοδοξώντας να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για άλλη μια φορά για την εξέλιξη της ξενοδοχειακής αγοράς. Προχωρώντας στη νέα εποχή του θεσμού, τα ξενοδοχειακά workshops ανανεώνουν τη λογική τους, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη εξειδίκευση σε σχέση με τις θεματικές αλλά και τις ανάγκες των επισκεπτών της έκθεσης.

Χωρίζοντας τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης σε ξεχωριστές θεματικές, η κάθε μέρα θα εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο segment, δίνοντας μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση στο κοινό που θα τα παρακολουθήσει. Πιο συγκεκριμένα, τα workshops θα χωριστούν στις εξής «ημερίδες»:

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου: Νέα εποχή των πολυτελών καταλυμάτων

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου: Ξενοδοχειακές πωλήσεις και τεχνολογίες διανομής

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου: Αφιέρωμα στις βίλες και τα πολυτελή διαμερίσματα

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τα workshops εντελώς δωρεάν, με προεγγραφή στο ειδικό section του website του 100% Hotel Show.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου:

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου:

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο