Τα νέα των μελών μας

Demand Fairs and Media: 4 πράγματα για την καινούρια lifestyle λογική του 100% Hotel Show

Φτάνοντας στη 12η Διοργάνωσή του, το 100% Hotel Show έχει αποδείξει ότι αποτελεί την πιο σύγχρονη Ξενοδοχειακή Έκθεση στην Ελλάδα, καθώς δε διστάζει να κάνει αλλαγές στη δομή του, προκειμένου να προσφέρει μια φρέσκια πρόταση στους επισκέπτες του. Από την απλοποίηση των περιπτέρων του, για να διευκολύνει τους εκθέτες να συμμετέχουν αλλά και τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ευκολότερα τις λύσεις που επιθυμούν, μέχρι και την παρουσίαση πιο εναλλακτικών εταιρειών από τις συνηθισμένες, το 100% Hotel Show εξελίσσεται διαρκώς στην πιο εύστοχη Έκθεση, προσφέροντας πραγματικές λύσεις και καινοτομία.

Λαμβάνοντας ωστόσο υπόψιν την ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα των ξενοδόχων αλλά και των εργαζομένων στον τουρισμό μέσα στη season, το 100% Hotel Show προχωράει σε μια ακόμη πιο σημαντική αναβάθμιση, δημιουργώντας έναν lifestyle θεσμό που θα αποσυμπιέσει τους ξενοδόχους και θα προσφέρει με έναν ακόμη πιο ξεκάθαρο τρόπο λύσεις και τεχνογνωσία. Με δεδομένα τα παραπάνω, το 100% Hotel Show ανακοινώνει τις 4 σημαντικές αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε.

Νέα Ημερομηνία: Το 100% Hotel Show μετακομίζει στις αρχές Νοεμβρίου

Λαμβάνοντας υπόψιν τον φόρτο εργασίας των ξενοδοχείων αλλά και την ανάγκη έγκαιρου προγραμματισμού της επόμενης season, το 100% Hotel Show μεταφέρεται στις 09 – 11 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα νωρίτερα από την καθιερωμένη του ημερομηνία. Με αυτό τον τρόπο, οι ξενοδόχοι θα μπορέσουν να επισκεφθούν την έκθεση ακριβώς μετά το κλείσιμο της season, έχοντας «νωπές» τις ανάγκες που προέκυψαν, αλλά θα έχουν και την ευκαιρία του έγκαιρου προγραμματισμού της επόμενης season, κάτι που επιπλέον τους επιτρέπει να δημιουργήσουν και τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο ξεκούρασης για τον Δεκέμβριο, που αποτελεί παραδοσιακά τον «ξενοδοχειακό μήνα διακοπών». Παράλληλα, οι εταιρείες που συμμετέχουν θα έχουν το χρονικό πλεονέκτημα σύναψης συμφωνιών, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους ξενοδόχους πολύ νωρίτερα σε σχέση με άλλα ξενοδοχειακά events.

Παρουσίαση Trending Brands: Οι πιο ενεργές εταιρείες του κλάδου παρουσιάζουν τις λύσεις τους σε ειδικό section

Αναδιαμορφώνοντας το πρώτο τμήμα της έκθεσης, οι πιο δραστήριες εταιρείες στον ξενοδοχειακό κλάδο θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιαστούν στη νέα ενότητα Trending Brands, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό. Η ενότητα αυτή θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και conceptual περίπτερα, ενώ θα προάγεται η σταθερή διοργάνωση micro events που θα δημιουργήσουν ένα κομβικό σημείο αναφοράς της έκθεσης, αλλά και ένα διαφορετικό vibe που θα μετατρέψει την επίσκεψη στην έκθεση σε μια πραγματικά ευχάριστη και ουσιώδη εμπειρία. Στο τμήμα αυτό θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν για πρώτη φορά εταιρείες από όλο το φάσμα λύσεων για ξενοδοχεία, ενώ θα γίνει λανσάρισμα και νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ενότητα Hotel Design: Οι Αρχιτέκτονες αποτελούν πλέον την καρδιά της έκθεσης σε επίπεδο υλικών & κατασκευής

Εξελίσσοντας τις βάσεις που τέθηκαν στις προηγούμενες διοργανώσεις, ο Αρχιτέκτονας μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στο DNA της έκθεσης με ολοένα και περισσότερα αρχιτεκτονικά γραφεία να συμμετέχουν ως εκθέτες. Η νέα λογική της ενότητας Hotel Design τοποθετεί στο επίκεντρο τα αρχιτεκτονικά γραφεία που ορίζουν τον παλμό και την τεχνογνωσία, ενώ η ενότητα αυτή θα φιλοξενήσει παράλληλα και τις κορυφαίες εταιρείες με υλικά, έπιπλα και υφάσματα αλλά και τεχνικές εταιρείες που συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη των ξενοδοχείων. Έτσι, ο επισκέπτης θα μπορεί να ανακαλύπτει λύσεις στο κομμάτι του Design, αλλά παράλληλα και τους ειδικούς που θα μπορούν να επιμεληθούν την εφαρμογή και την υλοποίηση.

Περισσότερα Workshops: Εκτός από το διαχρονικό Stage δημιουργείται νέα αίθουσα με Hotel Tech Demos

Έχοντας ως πυλώνα της διοργάνωσης τα Ξενοδοχειακά Workshops του 100% Hotel Show, η έκθεση προχωράει στο επόμενο βήμα της στην ξενοδοχειακή τεχνογνωσία, δημιουργώντας την ειδική αίθουσα για τα Hotel Tech Demos που θα καλύψουν πρακτικά θέματα χρήσης ξενοδοχειακών τεχνολογιών. Πιο συγκεκριμένα, η αίθουσα αυτή θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, που θα εκπαιδεύσουν πρακτικά το κοινό στη χρήση booking engine, pms και rms, ενώ θα υπάρξουν και ειδικά sessions σχετικά με google ads αλλά και χρήση social media.

—————————————————————————————————————–

Θέλεις να επισκεφθείς το 100% Hotel Show 2024 στην Αθήνα;

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο