Τα νέα των μελών μας

Demand: Δυναμική παρουσία Ελληνικών Τουριστικών Brands στη WTM London, λίγες ημέρες πριν το επόμενο 100% Hotel Show

undefined

Το 100% Hotel Show, ταξιδεύει στην έκθεση WTM του Λονδίνου, παρουσιάζοντας Ελληνικά Τουριστικά Brands και προσκαλώντας ξενοδόχους από όλη την Ευρώπη στην Αθήνα, για το μεγάλο του event στις 16-19 Νοεμβρίου!

Η εξωστρεφής φιλοσοφία του 100% Hotel Show, έγινε εμφανής ήδη από την προηγούμενη χρονιά, αφού η ομάδα του συμμετείχε ενεργά σε εκθέσεις όπως η WTM London και το Hotel Show Dubai, ενισχύοντας τη διεθνή προοπτική της έκθεσης. Μετά την εντυπωσιακή φετινή του συμμετοχή στην έκθεση του Dubai, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Enterpsise Greece, το 100% Hotel Show επιστρέφει στη WTM London, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, προωθώντας δυναμικά Ελληνικά brands στην παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά.

Στη δεύτερη συμμετοχή του 100% Hotel Show στη WTM London, τα στελέχη της έκθεσης θα συναντηθούν με ξενοδόχους από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας Ελληνικές εταιρείες με δυνατότητα εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών και προωθώντας την εξωστρεφή επιχειρηματικότητα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Ελληνική τεχνογνωσία στον τουρισμό είναι αρκετά εξελιγμένη και εκθέσεις τέτοιου βεληνεκούς δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για Business Development.

Σημαντικός στόχος, όμως, της φετινής συμμετοχής του 100% Hotel Show στη WTM, είναι και η προσέλκυση ξενοδόχων από όλη την Ευρώπη, στην έκθεση στην Αθήνα στις 16-19 Νοεμβρίου, φέρνοντάς τους άμεσα σε επαφή με εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες. Η ενέργεια αυτή, αποτελεί προάγγελο της διεθνούς επέκτασης της έκθεσης, αφού, από την επόμενη χρονιά, σχεδιάζει το στρατηγικό της ‘άνοιγμα’ στην ξενοδοχειακή αγορά κυρίως των Μεσογειακών Χωρών, που παρουσιάζουν, άλλωστε, και αυξημένη δραστηριοποίηση στους τομείς που καλύπτει η διοργάνωση.

Το περίπτερο του 100% Hotel Show θα βρίσκεται στον ευρύτερο τομέα με εταιρείες από την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο Booth EU 909.

Αν επιθυμείτε να συναντήσετε τα στελέχη του 100% Hotel Show στη WTM London, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Άννα Ζέρη στο az@demand.com.gr

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο