Τα νέα των μελών μας

Demand: Δείτε τα Video και τις Παρουσιάσεις του 100% Hotel Workshop Tour

Δείτε τα Video και τις Παρουσιάσεις του 100% Hotel Workshop Tour 

undefined

Μετά την τεράστια επιτυχία του 100% Hotel Workshop Tour σε 10 προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, η Demand Fairs & Media, διοργανώτρια εταιρεία του event, δημοσιεύει για πρώτη φορά τα video και τις παρουσιάσεις του Workshop, με στόχο την αξιοποίησή τους από το ευρύτερο κοινό.

Στη στάση του 100% Hotel Workshop Tour στη Θεσσαλονίκη βιντεογραφήθηκε για πρώτη φορά ολόκληρη η ημερίδα, με στόχο να διατεθεί μετά την ολοκλήρωση του Tour σε Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, ενώ παράλληλα δίνονται και οι επίσημες παρουσιάσεις των ομιλητών για την καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου από το κοινό.

Αν και το βασικό περιεχόμενο των Workshops παρέμεινε σταθερό καθ΄ όλη τη διάρκεια του Tour, οι ομιλητές εξατομίκευαν τις παρουσιάσεις ανάλογα με το προφίλ του κάθε προορισμού, και ταυτόχρονα εξέλισσαν το περιεχόμενο.

Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε άμεσα να επισκεφτείτε τα σχετικά Quick Links, ή να δείτε παρακάτω αναλυτικά τις πληροφορίες:

 • Τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την Αρχιτεκτονική μελέτη και τον σχεδιασμό, για το σωστότερο operation ενός Boutique Ξενοδοχείου.  Δείτε το Video – Κατεβάστε την Παρουσίαση
 • Με ποιον τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε το revenue του Boutique Ξενοδοχείου σας, επιτυγχάνοντας upgrade δωματίου, πώληση εστιατορίων ή spa αλλά και τρίτων υπηρεσιών. Δείτε το Video – Κατεβάστε την Παρουσίαση
 • Πώς να διαμορφώσετε τον Boutique Χαρακτήρα του Ξενοδοχείου σας, συνδυάζοντας τοπική Αρχιτεκτονική, Διαχρονικό Design & Λειτουργικότητα. Δείτε το Video – Κατεβάστε την Παρουσίαση
 • Ποια τα κανάλια προώθησης των Boutique Ξενοδοχείων και ποιες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο hotel website αλλά και στην booking engine του ξενοδοχείου σας, που θα αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις. Δείτε το Video – Κατεβάστε την Παρουσίαση 

INTRO-Τα νέα Trends στα Boutique Ξενοδοχεία

δείτε το σχετικό βίντεο – >

undefined

Workshop Curator: Νίκος Σ. Μοράντης

Οργανωτής:  Δημήτρης Αντωνάκος 

TOPIC 1: Architecture & Boutique Hotel Operation

δείτε το σχετικό βίντεο – >

undefined

Βασική Παρουσίαση: Τι πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την Αρχιτεκτονική μελέτη και τον σχεδιασμό, για το σωστότερο operation ενός Boutique Ξενοδοχείου.

Case Study: Το σύγχρονο τεχνολογικό ξενοδοχειακό προφίλ από τη Vimar

 • Εταιρεία: Vimar – www.vimar.com
 • Εκπρόσωπος Εταιρείας: Πέτρος Δράνιας 

Curator: Νίκος Σ. Μοράντης 

TOPIC 2: Hotel Up selling Methods

δείτε το σχετικό βίντεο ->

undefined

Βασική Παρουσίαση: Με ποιον τρόπο μπορείτε να ενισχύσετε το revenue του Boutique Ξενοδοχείου σας, επιτυγχάνοντας upgrade δωματίου, πώληση εστιατορίων ή spa αλλά και τρίτων υπηρεσιών.

Case Study: Το Scent Marketing σταΞενοδοχείααπότη Scent Plus

 • Εταιρεία: Scent Plus – https://scent-plus.com/
 • Εκπρόσωπος Εταιρείας: Νάνσυ Δασκάλου 

Curator: Νίκος Σ. Μοράντης 

TOPIC 3: Boutique Hotel Design

δείτε εδώ το σχετικό βίντεο ->

undefined

Βασική Παρουσίαση: Πώς να διαμορφώσετε τον Boutique Χαρακτήρα του Ξενοδοχείου σας, συνδυάζοντας τοπική Αρχιτεκτονική, Διαχρονικό Design & Λειτουργικότητα.

Case Study: Η εξοικονόμηση ενέργειας σε αριθμούς από την LG

Curator: Νίκος Σ. Μοράντης 

TOPIC 4: Hotel Booking Strategy

δείτε εδώ το σχετικό βίντεο ->

undefined

Βασική Παρουσίαση: Ποια τα κανάλια προώθησης των Boutique Ξενοδοχείων και ποιες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο hotel website αλλά και στην booking engine του ξενοδοχείου σας, που θα αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις. 

 • Κεντρικός Ομιλητής: Γιάννης Κουτσόπουλος- Abouthotelier.com
 • Κατεβάστε την Παρουσίαση σε αυτό το linkCase Study: Η Φωτογραφία στα Ξενοδοχεία
 • Εταιρεία: Hospitality Photography – www.hospitalityphotography.eu
 • Εκπρόσωπος Εταιρείας: Ανδρέας Σφυρίδης

Curator: Νίκος Σ. Μοράντης 

Ποιοι ήταν οι Συντελεστές του 100% Hotel Workshop Tour 2019;

undefined

 

undefined

undefined

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο