Τα νέα των μελών μας

Demand: Αυτή την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, το VIP Opening Party του 100% Hotel Show!

 undefined

 

Το 100% Hotel Show, ανατρέποντας τα εκθεσιακά δεδομένα, αντικαθιστά τα παραδοσιακά εγκαίνια έκθεσης με ένα μοντέρνο VIP Opening Party, και μετατρέπει την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης σε μια γιορτή του τουρισμού, που στόχο έχει να ενισχύσει το networking των επισκεπτών, σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

  • ΠΟΤΕ: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017  
  • ΠΟΥ: Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας  
  • ΩΡΑ: 19:00 – 21:00 

1500+ VIP Επισκέπτες | 30+ Micro Events

 undefined

VIP ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Το τμήμα επισκεπτών του 100% Hotel Show, δημιουργεί μια προσεγμένη λίστα καλεσμένων με τους σημαντικότερους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και τουριστικής αγοράς, δίνοντας στο VIP Opening Party έναν Upgraded χαρακτήρα και μοναδικές ευκαιρίες Networking.

LOUNGE OPENING EVENT

Η διοργάνωση επιλέγει το κεντρικό lounge της Έκθεσης για να πραγματοποιήσει το VIP Opening Party, προσφέροντας εκλεκτές γαστρονομικές επιλογές και ελληνικά ποτά, με στόχο την ανάπτυξη επαφών σε ένα πιο χαλαρό – αλλά πάντα επαγγελματικό – περιβάλλον.

EXHIBITORS’ MICRO EVENTS

Εγγράψου ως Επισκέπτης ➞

Οι εκθέτες του 100% Hotel Show, δίνουν ρυθμό στην ξεχωριστή βραδιά, με αυτόνομα micro events που μετατρέπουν την Έκθεση σε γιορτή του τουρισμού!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο