Τα νέα των μελών μας

Demand: 7th 100% Hotel Design Awards 2020 – Δήλωσε Συμμετοχή

undefined

 

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα 100% Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής καθώς και ένα στοχευμένο πλάνο προβολής για τους συμμετέχοντες!

Ο διαγωνισμός κάθε χρόνο αυξάνει θεαματικά τη δυναμική του και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος, ενώ για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά έργα.

Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος Αρχιτέκτονες και Ξενοδόχοι (αλλά και Φωτογράφοι, βάσει της νέας ειδικής κατηγορίας για βραβείο καλύτερης φωτογράφισης), οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου. 

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Έπειτα από έξι επιτυχημένες διοργανώσεις, και με σημαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα 100% Hotel Design Awards συμβάλλουν δυναμικά στη συστηματική προβολή, αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προώθησης τόσο των νικητών, όσο και των short listed συμμετοχών, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Με μια σειρά συντονισμένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγμένες στην βραχεία λίστα συμμετοχές, θα αποκτούν προβολή σε στοχευμένες αγορές μέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καμπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

Η ομάδα του 100% Hotel Show πιστεύει ακράδαντα ότι οι συντελεστές του ελληνικού ξενοδοχειακού design (ξενοδοχεία, designers, προμηθευτικές επιχειρήσεις) συγκαταλέγονται στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, και προωθεί στο πλαίσιο αυτό την ανάπτυξη συνεργασιών σε υψηλό επίπεδο, μέσα από ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας που θα ανακοινωθεί σύντομα. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία, στις εξής κατηγορίες: 

 • Καλύτερο Resort
 • Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο
 • Καλύτερη Βίλα
 • Καλύτερο Luxury Apartment
 • Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception
 • Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος
 • Καλύτερο All Day Restaurant
 • Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας
 • Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο 

Επιπλέον, απονέμονται τέσσερα Ειδικά Βραβεία:

 • Ειδικόβραβείο Boutique Style Hotel
 • Ειδικό βραβείο καλύτερης φωτογράφισης (για ξενοδοχειακά έργα που σχεδιάστηκαν από Αρχιτεκτονικά Γραφεία και ολοκληρώθηκαν την τελευταία πενταετία).
 • Ειδικό βραβείο για μη υλοποιημένο έργο
 • Βραβείο Κοινού 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Δήλωση για υποβολή συμμετοχής: 15 Ιουλίου 2020

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 5 Αυγούστου 2020

Αξιολόγηση συμμετοχών: 31 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ψηφοφορία Κοινού: 20-23 Νοεμβρίου 2020

Έκθεση short listed συμμετοχών: 20-23 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2020

Τελετή Βράβευσης: 20 Νοεμβρίου 2020 

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού εδώ 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr .

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο