Τα νέα των μελών μας

Demand: 7 + 1 Λόγοι που Ξενοδόχοι και Αρχιτέκτονες θα επισκεφθούν το φετινό 100% Hotel Show!

200 επιλεγμένοι εκθέτες με λύσεις για Ξενοδόχους, τα 100% Hotel Design Awards, τα Ξενοδοχειακά Workshops και μια σειρά από εντελώς νέες δράσεις, στο σημαντικότερο event για Ξενοδόχους & Villa Owners 

To 100% Hotel Show 2019 επιστρέφει στις 15 με 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, σε μια διοργάνωση που σηματοδοτεί τη νέα εποχή του θεσμού. Στην 7η διοργάνωσή της, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners προσκαλεί τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και νέο κοινό που θέλει να επενδύσει στην Ξενοδοχειακή Αγορά, να συναντήσουν τις κορυφαίες εταιρείες με ξενοδοχειακές λύσεις που συμμετέχουν στην έκθεση και να συμμετάσχουν στις δωρεάν δράσεις που αφορούν την Ελληνική Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη.

Με την έκθεση να εξελίσσεται στο σημαντικότερο event Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, εκτός από τις διαχρονικές της δράσεις όπως τα Hotel Design Awards και τα Ξενοδοχειακά Workshοps, το 100% Hotel Show φιλοξενεί για πρώτη φορά νέα events, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στο κοινό της έκθεσης. Η “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon”, το πρωτότυπο “Πείραμα ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού” Rooms & Light Project, αλλά και οι ειδικές θεματικές τής έκθεσης “Χτίζω Ξενοδοχείο” και “Ξενοδοχειακές Πωλήσεις” μετατρέπουν το 100% Hotel Show σε κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, δηλαδή στο σημείο εξέλιξης των Ελληνικών Ξενοδοχείων.

undefined

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το 100% Hotel Show εντελώς δωρεάν, με προεγγραφή σε αυτό το link, και να συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις της έκθεσης δηλώνοντας συμμετοχή στα ειδικά sections. Οι Ξενοδόχοι και οι Αρχιτέκτονες που έχουν επισκεφθεί ήδη την έκθεση, λαμβάνουν την ειδική 100% Hotel Show Members Club, με ειδικά προνόμια που θα αναβαθμίσουν την επίσκεψή τους στην έκθεση. 

  1. 200 επιλεγμένοι εκθέτες – Με λύσεις για Ξενοδόχους και Villa Owners  

Δείτε τις συμμετοχές

  1. Απονομή 100% Hotel Design Awards – Την πρώτη ημέρα της έκθεσης

Δείτε τις συμμετοχές

  1. Αφιέρωμα «Χτίζω Ξενοδοχείο» – Από τις εταιρείες του Build & Architecture section

Μάθετε για τη δράση

  1. Ενότητα Ξενοδοχειακών Πωλήσεων – Με τα νέα trends στο ξενοδοχειακό digital marketing

Διαβάστε για την ενότητα

  1. 6 Ξενοδοχειακά Workshops – Με πραγματικά εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Δηλώστε συμμετοχή

  1. Τα WebHotelier Masterclasses – Η ετήσια συνάντηση του κορυφαίου booking engine 

Διαβάστε περισσότερα

  1. Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας – Το μεγαλύτερο event εύρεσης προσωπικού 

Διαβάστε περισσότερα

  1. Rooms & Light Project: Ζωντανά παραδείγματα Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο