Τα νέα των μελών μας

Demand: 2 Ελληνικές Ξενοδοχειακές Προτάσεις ταξιδεύουν στο Dubai, 16-18 Σεπτεμβρίου 2018!

undefined

 

Η περιφέρεια Αττικής και το Enterprise Greece ταξιδεύουν, μαζί με 15 Ελληνικές επιχειρήσεις, στην σημαντικότερη ξενοδοχειακή έκθεση του Dubai, την The Hotel Show Dubai, με την υποστήριξη του ελληνικού 100% Hotel Show.

Για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει την ενεργή υποστήριξη της εξωστρέφειας και σε συνεργασία με τον Enterprise Greece και την υποστήριξη της ομάδας του 100% Hotel Show, ταξιδεύει στο The Hotel Show Dubai, παρουσιάζοντας 2 ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές προτάσεις στη σημαντικότερη Ξενοδοχειακή Έκθεση της Μέσης Ανατολής.

Καθώς το Design αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους πυλώνες εξωστρέφειας, ειδικά όταν συνδυάζεται με τον χώρο του Τουρισμού, η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε την παρουσίαση δύο πρωτότυπων ξενοδοχειακών προτάσεων που θα ενισχύσουν την Ελληνική Εξωστρέφεια στον χώρο.

Στόχος είναι η ανάδειξη του δυναμικού των Ελλήνων Σχεδιαστών στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την παρουσίαση Υλικών και Προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα, καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.

Τι θα παρουσιαστεί στο The Hotel Show Dubai;

Σε συνεργασία, αφ’ ενός με το διακεκριμένο Αρχιτεκτονικό Γραφείο Mastrominas Architecture (συνολικό νικητή των Hotel Design Awards 2017 του 100% Hotel Show), και αφ’ ετέρου με τον γνωστό Designer, Σωτήρη Λάζου, θα ανεγερθούν 2 πρότυπα δωμάτια ξενοδοχείου, ένα resort και ένα urban hotel, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών του Ελληνικού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

Τα δύο αυτά projects θα έχουν 100% ελληνική ταυτότητα, αφού η ανέγερσή τους θα γίνει με χορηγίες Υλικών και Προϊόντων από  Παραγωγικές Επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται εντός της περιφέρειας Αττικής.

Η παρουσίαση των δυο αυτών Ξενοδοχειακών Προτάσεων θα αποτελεί μια συνολική λύση για τους ξενοδόχους και επενδυτές που επισκέπτονται το The Hotel Show Dubai, ενώ οι εταιρείες- Χορηγοί Υλικών, Προϊόντων και Υπηρεσιών θα έχουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας στην Έκθεση, προκειμένου να διεξάγουν εμπορικές επαφές με τους επισκέπτες της.

Ποιος είναι ο στόχος της ενέργειας της Περιφέρειας Αττικής και του Enterprise Greece;

Στόχος της συμμετοχής στο The Hotel Show Dubai είναι να αναδειχθεί η Ελληνική Τεχνογνωσία στον τομέα της Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης και να ενισχυθεί η Εξωστρέφεια προς άλλες αγορές. Τόσο οι Έλληνες Σχεδιαστές όσο και οι Ελληνικές Εταιρείες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να στηρίξουν την ανάπτυξη σημαντικών έργων και στόχος του ιδιαίτερου αυτού project είναι να αναπτυχθεί περαιτέρω η εξαγωγή Ελληνικών υπηρεσιών και προϊόντων στη Ξενοδοχειακή Αγορά της Μέσης Ανατολής.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της παρουσίασης των 2 Ξενοδοχειακών Προτάσεων στο Dubai, θα είναι παρόντες άλλωστε τόσο οι Σχεδιαστές των προτάσεων όσο και εκπρόσωποι των εταιρειών που χορηγήσαν την ανάπτυξή τους αλλά και η ομάδα του 100% Hotel Show που συμμετέχει στον συντονισμό και την επικοινωνία της συμμετοχής.

Ποιος είναι ο ρόλος του 100% Hotel Show;

Συνδυάζοντας τη σημαντική εμπειρία της οργανωτικής ομάδας του 100% Hotel Show σε επίπεδο σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας ξενοδοχειακής μονάδας λόγω της πλήρους εικόνας του κλάδου, αλλά και σε επίπεδο επικοινωνιακής στρατηγικής λόγω της περσινής συμμετοχής στο The Hotel Show Dubai, το 100% Hotel Show συμμετέχει ενεργά στο συντονισμό, το branding αλλά και την επικοινωνία της δράσης.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο η ενέργεια αυτή σε διεθνές επίπεδο, αλλά και να γίνουν εποικοδομητικές επαφές κατά την διάρκεια της έκθεσης που θα ενισχύσουν τις προοπτικές συνεργασιών με την Αραβική και Ασιατική Ξενοδοχειακή αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες για το project, θα βρείτε στο Blog του 100% Hotel Show πριν και κατά τη διάρκεια της δράσης.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο