Τα νέα των μελών μας

Demand: 100% Hotel Development: Ο Ειδικός Τομέας του 100% Hotel Show 20221

undefined

 

 

Η φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show, σε μια περίοδο έντονων προσδοκιών για περαιτέρω ανάπτυξη του Ξενοδοχειακού Κλάδου λόγω και του Αναπτυξιακού Νόμου, προγραμματίζει την Παροχή Ολοκληρωμένης Πληροφόρησης στους επισκέπτες του, μέσω της δημιουργίας του Ειδικού Τμήματος “100% Hotel Development”.

Μετά από την επιτυχημένη, πολύ ανώτερη των προσδοκιών, τουριστική σεζόν το 2022, καταγράφεται έντονη επενδυτική δραστηριότητα στον Ξενοδοχειακό κλάδο, τόσο για νέα καταλύματα, όσο και για την ανακαίνιση ήδη υφιστάμενων υποδομών. Σε αυτό φυσικά έχει συμβάλει και ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, που δίνει ώθηση στη δημιουργία και την επέκταση των τουριστικών μονάδων.

Το 100% Hotel Show, η κατ’ εξοχήν Έκθεση που επισκέπτονται Νέοι Επενδυτές μικρής και μεγάλης κλίμακας (αναζητώντας προτάσεις κατασκευής-ανακαίνισης καταλυμάτων με αναβαθμισμένο χαρακτήρα), εστιάζει φέτος ακόμη περισσότερο σε αυτόν τον τομέα και ενσωματώνει μια ειδική ενότητα με Προϊόντα και Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη Ξενοδοχείων.

Επιλεγμένες Λύσεις Hotel Development στο Εκθεσιακό Τμήμα

Ο Ειδικός Τομέας “100% Hotel Development” αναπτύσσεται στο πρώτο μέρος της Έκθεσης, στο section “Architecture-Build-Materials”, και παρουσιάζει εταιρείες και επαγγελματίες που παρέχουν Λύσεις σχετικές με τη δημιουργία ή την επέκταση Ξενοδοχειακών Μονάδων, από τη Χρηματοδότηση και τον Προγραμματισμό, μέχρι την Αρχιτεκτονική Σχεδίαση και την Υλοποίηση της Επένδυσης.

undefined

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτό το τμήμα, δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

• Σύμβουλοι Ανάπτυξης
• Υπηρεσίες στον τομέα των Χρηματοδοτήσεων
• Οικονομικοί Σύμβουλοι
• Real Estate
• Hotel Concept Makers
• Αρχιτεκτονικά Γραφεία
• Κατασκευαστικές Εταιρείες

Ενημέρωση για το Hotel Development και στο πλαίσιο των Workshops της Έκθεσης

Εκτός από το special segment στον χώρο των περιπτέρων, το 100% Hotel Show, αποβλέποντας στην Παροχή Ολοκληρωμένης Πληροφόρησης για το θέμα της Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, προσαρμόζει αντίστοιχα και το περιεχόμενο των Ξενοδοχειακών Workshops που παραδοσιακά αποτελούν βασικό πυλώνα της Έκθεσης.

Ειδικά sessions των Workshops θα ασχοληθούν με θέματα σχετικά με τα Ξενοδοχειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα, τον Αναπτυξιακό Νόμο, τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και τον Προϋπολογισμό Κατασκευής ενός ξενοδοχείου κοκ, προσφέροντας πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πρακτικές κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν τους Ξενοδόχους και τους Επαγγελματίες Τουρισμού να αξιοποιήσουν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά και επιχειρηματικά εργαλεία για την ολοκλήρωση της επένδυσής τους.

undefined

Οι επαγγελματίες του Τουριστικού Κλάδου που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες Λύσεις Hotel Development, μπορούν να προμηθευτούν το δωρεάν εισιτήριό τους μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό Επισκέπτη στην επίσημη πλατφόρμα της Έκθεσης, όπου σύντομα θα αναρτηθεί και το πλήρες πρόγραμμα των Workshops.

Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατήστε εδώ, ή κάντε κλικ για να εγγραφείτε σαν νέοι χρήστες (επισκέπτες, ή εκθέτες).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο