Τα νέα των μελών μας

Demand: 100% Hotel Design Awards 2023

Ο κορυφαίος Διαγωνισμός Ξενοδοχειακού Design, τα 100% Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής καθώς και ένα στοχευμένο πλάνο προβολής για τους συμμετέχοντες!

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τον 10ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού “100% Hotel Design Awards”, και το στοχευμένο πλάνο Προβολής των Νικητών, αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη Βραχεία Λίστα του Διαγωνισμού.

Στο Διαγωνισμό μπορεί να καταθέσει φάκελο συμμετοχής οποιοσδήποτε έχει σχέση με το προς αξιολόγηση έργο (Αρχιτέκτονες, Designers, Μελετητές Φωτισμού, Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Φωτογράφοι, Operators, Επενδυτές – Developers).

Σε κάθε περίπτωση, προτείνεται ο υπεύθυνος Αρχιτέκτονας ή Designer του έργου να επιμεληθεί της συμμετοχής.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Τα ΙΟΟ% Hotel Design Awards σχεδιάζουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής και εξωστρέφειας του ελληνικού ξενοδοχειακού design, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Με µια σειρά συντονισµένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγµένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες αγορές µέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καµπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • Δήλωση για υποβολή συμμετοχής: 31 Μαΐου 2023
  • Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 23 Ιουνίου 2023
  • Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 15 Σεπτεμβρίου 2023
  • Ψηφοφορία Κοινού (Online): 1-30 Νοεμβρίου 2023
  • Έκθεση short listed συμμετοχών & Onsite Ψηφοφορία Κοινού: 18-20 Νοεμβρίου 2023 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show
  • Τελετή Βράβευσης: 18 Νοεμβρίου 2023
Αποστείλετε το υλικό σας μέχρι και την Παρασκευή 23/6/2023 και βάλτε το Ξενοδοχειακό σας Έργο στο επίκεντρο της τουριστικής αγοράς!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο