Τα νέα των μελών μας

Delta Hotelia AE: Προϊόντα AtUS


 

Ξενοδοχείο σημαίνει φιλοξενία.  Και φιλοξενία σημαίνει «τίθεμαι στην υπηρεσία» των πελατών.  Αυτό δηλώνει και το όνομα της νέας μάρκας προϊόντων που εισάγει η Delta HoteliaAtUS.  Ολογράφως «At Ur Service».

Γιατί η Delta Hotelia γνωρίζει πολύ καλά την τουριστική αγορά και γι΄αυτό θέλει κάθε φορά να προσφέρει λύσεις και προτάσεις που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μονάδας.  Αυτή τη φορά η γκάμα των υπηρεσιών μας εμπλουτίζεται με την AtUS.

Η Delta Hotelia έψαξε, ήλεγξε και εισήγαγε μια νέα σειρά προϊόντων για τα δωμάτια, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.  Με προηγμένη τεχνολογία, σύγχρονο design και μελετημένα για εξοικονόμηση ενέργειας τα AtUS θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους εξυπηρετώντας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Η πρώτη γνωριμία με τα AtUS γίνεται μέσα από τα υψηλής ασφαλείας χρηματοκιβώτια, τους στεγνωτήρες μαλλιών, τους καθρέφτες και τους μοντέρνους βραστήρες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο