Τα νέα των μελών μας

ΔΔΑ: «Πουλιά και αεροσκάφη σε παράλληλες πτήσεις» – Μία νέα έκθεση από το αεροδρόμιο και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία

 

 

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία καλωσορίζουν το κοινό στη νέα φωτογραφική έκθεση περιβαλλοντικής και εικαστικής ευαισθητοποίησης, με τίτλο «Πουλιά και αεροσκάφη σε παράλληλες πτήσεις»!

Μέσα από 30 στιγμιότυπα πουλιών και αεροσκαφών που συνέλαβε ο φακός Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, καθώς και συνοδευτικό έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο των πουλιών της ελληνικής φύσης, διαπιστώνοντας τις ομοιότητές τους στο σχήμα και στην κίνηση με διαφορετικούς τύπους σύγχρονων αεροσκαφών. 

Επιπλέον, η μορφολογική αντιπαραβολή των πουλιών με αντίστοιχους τύπους αεροσκαφών, ελληνικών και ξένων αεροπορικών εταιρειών, αναδεικνύει ως κοινό τόπο το «ταξίδι» σε προορισμούς πέρα από σύνορα και αποστάσεις. Παράλληλα, μέσω αυτής της αλληγορίας, η έκθεση μάς υπενθυμίζει τη σημαντικότητα της προστασίας των πουλιών και των βιοτόπων τους, όπως επίσης και τις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιήσουμε για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος, τόσο για τα πουλιά όσο και για τον άνθρωπο.

Η έκθεση «Πουλιά και αεροσκάφη σε παράλληλες πτήσεις»  ξεκινά την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους. Είναι προσβάσιμη σε όλους τους επιβάτες και τους επισκέπτες στο χώρο «Τέχνη και Περιβάλλον» του αεροδρομίου (Αναχωρήσεις, Είσοδος 3) και παραμένει ανοικτή καθ’ όλο το 24ωρο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο