Τα νέα των μελών μας

Dassia Chandris Hotel: Οι παραολυμπιακοί αγώνες 2011 φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία Χανδρή στην Κέρκυρα

undefined
Στα πλαίσια του προγράμματος Host Town των Παραολυμπιακών Αγώνων 2011, Special Olympics 2011, το ξενοδοχείο Χανδρή στην Κέρκυρα, φιλοξένησε την περίοδο από 21/6 μέχρι 24/6, 70 αθλητές και συνοδούς της Γερμανικής αποστολής. Επίσης, την Πέμπτη 23/6 ο Γενικός Διευθυντής του συγκροτήματος, κος Μανώλης Παπαδάκης, παρέθεσε δείπνο στους επικεφαλής των αποστολών Γερμανίας, Ιταλίας, Μαυροβουνίου, Σερβίας στους Πρεσβευτές και προξένους Γερμανίας, Αυστρίας, Ιταλίας, Μαυροβουνίου και Σερβίας.
Στο δείπνο παρευρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Δημάρχου, ο κος Πανδής, η Βουλευτής κα Αντζελα Γκερέκου, ο Πρόεδρος των Special Olympics κος Δ. Χαρίτος, καθώς και ο Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Κερκύρας κος Ζούπας.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Χανδρή στην Κέρκυρα, βρίσκεται στη μαγευτική παραλία της Δασιάς, 15 λεπτά από την πόλη και διαθέτει 525 δωμάτια, βίλλες και bungalows διασκορπισμένα στους καταπράσινους κήπους του συγκροτήματος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο